Ana SayfaKimdirÇağatay Ulusoy kimdir?

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy kimdir?

Adını Feriha Koydum dizisinin Emir’i ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy kimdir? Bir anda yıldızı parlayan ve genç kızların sevgilisi haline gelen yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl oyuncu oldu ve hangi projelerde yer aldığı Detaylar haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Çağatay Ulusoy kaç yaşındadır? Çağatay Ulusoy nereli ?  Çağatay Ulusoy hangi burç? Çağatay Ulusoy Kimdir?

Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990 yılında İstanbul da doğdu. Aslen İstanbullu olan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy 28 yaşında ve başak burcu erkeğidir.

İstanbullu ünlüler

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. Babası Bulgaristan göçmeni, annesi ise Boşnaktır. Liseyi, Avcılar Lisesinde okudu ardından İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde Sulama Sistemleri okudu. Çağatay Ulusoy, Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri aldı. Sonrasında oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm’ün sanat okulu “Akademi 35 Buçuk”da 2 ay oyunculuk dersi aldı. 2009 yılında mankenlik yapmaya başladı. 2010 yılında Best Model of Turkey) yarışmasına katıldı ve bu yarışmada birinci oldu. 2011 yılında “Adını Feriha Koydum” isimli dizide Emir karakterini canlandırarak televizyon dünyasına ve oyunculuk kariyerine adım attı.

Adını  Feriha Koydum dizisi ile büyük bir çıkış yakaladı ve genç kızların sevgilisi haline geldi. Yine aynı yıl yönetmenliğini Ömer Vargının yaptığı “Anadolu Kartalları” adlı sinema filminde rol aldı ve bu film ile sinema dünyasına giriş yaptı. Bu filmde de büyük beğeni kazandı. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy, Engin Altan Düzyatan, Şevket Çoruh, Özge Özpirinçci, Ekin Türkmen, Hande Subaşı, İlhan Şeşen gibi usta isimler ile birlikte oynadı. Ardından, devam eden oyunculuk kariyerinde başarılı birçok rolde oynadı ve başarılı performans sergileyerek Türk halkının gönlünü kazandı.

Çağatay Ulusoy’un rol aldığı dizi ve filmler;

2009 – 2010 Arka Sokaklar (figüran)

2010 – Recep İvedik 3 (figüran)

2011 – Anadolu Kartalları

2011 – 2012 – Adını Feriha Koydum

2012 – Eve Düşen Yıldırım(Konuk Oyuncu)

2012 – Adını Feriha Koydum: Emir’in Yolu

2012 – Emir’in Yolu

2013 – 2014 – Medcezir

2015 – Delibal (Barış) (Sinema Filmi)

2017-İçerde (tv dizisi)

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler