Ana SayfaKimdirYeliz Yeşilmen Kimdir?

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

Yeliz Yeşilmen sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Evlendikten sonra ekranlardan uzaklaşan Yeliz Yeşilmen, en son Altın Kızlar adlı dizide boy göstermişti. Peki Yeliz Yeşilmen kimdir? Yeliz Yeşilmen kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen nereli?
Bugün Doğan Ünlüler

Yeliz Yeşilmen Nereli? Yeliz Yeşilmen Kaç Yaşında?

Türk model, şarkıcı ve dizi oyuncusu Yeliz Yeşilmen, 17 Aralık 1978 yılında Adana’da doğdu, şu an 40 yaşında.

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programında tanınan Yeliz Yeşilmen daha sonra rol aldığı Aşkım Aşkım dizisiyle oyunculuk kariyerine adım attı. Dizilerde boy göstermeye başlamadan öncesinde foto modellik ve mankenlik de yapıyordu. Ayrıca Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye’de (2007) ve Dansöz (2001) adlı sinema filmlerinde rol aldı. Amerika’da ünlü olan realite şovu The Simple Life’ın Türk uyarlamasında manken Tuğba Özay ile birlikte Her Şey Yolunda adlı televizyon programında ekranlarda boy gösterdi.

Yeliz Yeşilmen’in renkli kariyerinde şarkıcılık deneyimi de bulunuyor. Tat Beni(2004) adlı albüm, Yeliz Yeşilmen’in ilk stüdyo albümü olmuştur. Daha sonra Elemtere Fiş (2006) ve Fıstık Çıkı Çıkı (2009) albümlerini çıkardı. Oynadığı dizilerde daha çok aptal sarışın rolleriyle gördüğümüz Yeliz Yeşilmen 2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile evlendi. Ali Uğur Akbaş ile hayatını birleştiren Yeliz Yeşilmen’in Birbey ve Asya isimli iki çocuğu var. Mutlu çiftin son dönemde restoranlarına gelen 190 bin TL’lik borç yüzünden sıkıntılı günler geçirdiği biliniyor, buna rağmen yaptığı açıklamalardan Yeliz Yeşilmen’in bunu pek dert etmediği görülüyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler