Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy: Zeki Müren ve Müzeyyen Senar iyi ki zamanında ölmüş

İlgili Postlar

Bülent Ersoy: Zeki Müren ve Müzeyyen Senar iyi ki zamanında ölmüş

Bülent Ersoy: Zeki Müren ve Müzeyyen Senar iyi ki zamanında ölmüş… Diva Bülent Ersoy, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Müzik dünyası ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Ersoy, hangi sözleri ile dikkat çekti? Detaylar haberimizde…

Bülent Ersoy imaj yeniledi

Bülent Ersoy: Zeki Müren ve Müzeyyen Senar iyi ki zamanında ölmüş

İstanbul’da bir mekanda sahne alan Diva Bülent Ersoy, son dönemlerde müzik dünyasında yaşanan ses kirliliği konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ersoy, yaşananlara dikkat çekerek “Zeki Müren ve Müzeyyen Senar iyi ki zamanında ölmüş. Yoksa bu ses kirliliğine şahit olsalardı kahırlarından ölürlerdi. Piyasada felaket sesler var. Ben ölemiyorum herhalde biraz daha sabırlıyım… Bizim zamanımızda stüdyoya girilir, şarkı okunur ve neyse o çıkardı.” diye konuştu.

Bülent Ersoy kimdir?

Playback sahtekarlıktır

Sözlerine “Playback sahtekarlıktır” diyerek devam eden Bülent Ersoy, “Yalandan ağzını oynatmak bana saygısızlık gibi geliyor.” dedi.

Müzik dünyasında Diva olarak anılan usta sanatçı Bülent Ersoy, her daim dobra sözleri ile dikkat çekiyor. Ersoy, son açıklamaları ile de çok konuşulacak. Bülent Ersoy: Zeki Müren ve Müzeyyen Senar iyi ki zamanında ölmüş. dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler