Ana SayfaDedikoduDünyanın En Çok Kazanan Modelleri!

İlgili Postlar

Dünyanın En Çok Kazanan Modelleri!

2018 yılının en çok kazanan modelleri belli oldu. Forbes dergisi, dünyanın en çok kazanan modelleri listesini açıkladı. Tüm detaylar Dünyanın En Çok Kazanan Modelleri haberi ile sizlerle.

2002 yılından bu yana dünyanın en çok kazanan modeli olarak seçilen Gisele Bundchen’in tahtını geçtiğimiz yıl ele geçiren ABD’li Kendall Jenner, 22,5 milyon dolarlık geliri ile 2018 yılının da en çok kazanan modeli unvanını kazandı

Kendall Jenner Kardashian ‘ların, farklı babadan, ortak anneden olma kız kardeşlerinden biridir. ablaları khloe, courtney ve kim kardashian tarafından genetik üstünlükleri nedeni ile bir komploya uğraması bu gidişle kimseyi şaşırtmayacaktır Kendall Jenner genetik üstünlüklerini dekatlonda olimpiyat şampiyonu olan babası bruce jenner’dan almıştır.

Kendall Jenner ile ilgili görsel sonucu

Bu yılki listede ayrıca Hadid kardeşleri, Chrissy Teigen ve Karlie Kloss gibi moda dünyasının gözde isimleri de yer aldı.

İşte Forbes’in Yayınladığı Sıralamaya Girmeyi Başaran Modeller:

Hollandalı manken Doutzen Kroes, 2018’de kazandığı 8 milyon dolar ile Forbes listesinin 10. sırasında yer almayı başardı.

Puerto Riko’lu model Joan Smalls  ise 8,5 milyon dolarlık geliriyle sıralamanın 9’uncusu oldu.

 

Son dönemlerde moda dünyasının önde gelen isimlerinden olan Hadid kardeşlerden biri olan Filistinasıllı Bella Hadid, 8,5 milyon dolarla listenin 8. sırasına yerleşti.

Sosyal medyada onlarca milyon takipçiye sahip Gigi Hadid ise kardeşini geride bırakarak 2018 yılında kazandığı 9.5 milyon dolarla listenin 7. sırasında yer aldı.

İngiliz model ve aynı zamanda oyuncu olan Cara Delevingne 2018’de elde ettiği 10 milyar dolarla sıralamanın 6’ıncısı oldu.

Podyumlardan 2015 Yılında emekliye ayrılmış olmasına rağmen listede yer almaya devam eden 38 yaşındaki Gisele Bundchen, bu yıl 10 milyon dolar kazanarak sıralamanın 5’incisi olmaya hak kazandı.

Model Rosie Huntington-Whiteley, Marks&Spencer ile birlikte çıkarmış olduğu makyaj ve iç çamaşırı koleksiyonları ile 2018’de 11.5 milyon dolar kazanarak listenin 4. sırasında yer aldı.

ABD’li Chrissy Teigen ise 11.5 milyon dolar ile üçüncülüğü elde etti. Chrissy Teigen şuan 32 yaşında.

Adidas ve Swarovski gibi markalarla da çalışan ABD’li model ayrıca Victoria’s Secret’ın meleği Karlie Kloss, 13 milyon dolar ile listedeki mankenler arasında ikinci olarak yerini aldı.

 Amerikalı model aynı zamanda televizyon yıldızı Kendall Jenner, 22.5 milyon dolarlık geliriyle bu yıl da Forbes’un dünyanın en çok kazanan mankenler listesinde zirveye yerleşti. Kardashian/Jenner ailesinden olan model aynı zamanda Estee Lauder, La Perla ve Adidas markalarıyla da çalışıyor 23 yaşındaki Jenner’ın servetinin büyük bir kısmını aile şovları “Keeping Up with the Kardashians” oluşturuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler