Ana SayfaÜnlülerAslıhan Hünel iki yıldır küs olduğu ağabeyi Saruhan Ünal ile nasıl barıştı?

İlgili Postlar

Aslıhan Hünel iki yıldır küs olduğu ağabeyi Saruhan Ünal ile nasıl barıştı?

Aslıhan Hünel iki yıldır küs olduğu ağabeyi Saruhan Ünal ile nasıl barıştı? İki yıllık küslük nasıl bitti? Aslıhan Hünel ve Saruhan Hünel’in arasındaki buzlar nasıl eridi? Aslıhan Hünel sonunda açıkladı. Detaylar haberimizde…

Aslıhan Hünel ve Saruhan Hünel barıştı

Ünlü şarkıcı Aslıhan Hünel, iki yıldır ağabeyi ünlü oyuncu Saruhan Hünel ile görüşmüyordu. İki kardeşin arası bozulmuştu. İki yıldır küslükleri devam ediyor, birbirlerini görmüyorlardı. Ancak, iki yıllık kardeş küslüğü en sonunda sona erdi.

Aslıhan Hünel iki yıldır küs olduğu ağabeyi Saruhan Ünal ile nasıl barıştı?

Aslıhan Hünel, umreye gitmeye hazırlanan ağabeyi Saruhan Hünel ile nasıl barıştıkları konusunda 2. Sayfa isimli programa açıklama yaptı. Ağabeyi Saryhan Hünel ile nasıl barıştıklarını anlatan Aslıhan Hünel, açıklamasında “Birbirimize sarıldık. Helallik aldık verdik. Çok duygulandık. Annem babam da çok duygulandı. Etle tırnak tabii ki ayrılmaz. Abimin bana düşkünlüğünü herkes biliyor. Ben de biliyorum. Ataerkil bir toplumdan geliyoruz. 2 yıl sürdü. Bugün bitti. Aslında gözgöze bakamadık. Birden bir kenetlendik ve ayrılamadık. Abim çok ağladı bana sarıldığında, ben de öyle. ‘Çok iyi ol’ dedi. Beni çok özlediği her halinden belliydi.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Hayat o kadar kısa ki…

Sözlerine devam eden Aslıhan Hünel “Hayat o kadar kısa ki… Yazık geçen günlerimize. Bir süre sonra kırgınlıklar ister istemez geçiyor. Döndükten sonra da görüşeceğiz inşallah.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler