Ana SayfaDünyaAdriana Lima'dan Metin Hara hamlesi

İlgili Postlar

Adriana Lima’dan Metin Hara hamlesi

Adriana Lima’dan Metin Hara hamlesi geldi… Ayrılık haberleri ile gündemin en çok konuşulan isimleri haline gelen Adriana Lima ve Metin Hara cephesinde neler oluyor? Metin Hara’nın “ayrılmadık” açıklamasının ardından Adriana Lima’dan sürpriz bir hamle geldi. Adriana Lima hangi hamlesi ile şaşkınlık yarattı. Bu hamlenin altında yatan gerekçeler neler? Olaylar ne durumda? Detaylar haberimizde…

Adriana Lima İle Metin Hara Ayrıldı Mı?

Adriana Lima ve Metin Hara ayrılığı

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara, geçtiğimiz yıl yaz aylarında aşk yaşamaya başlamışlardı. Ünlü çiftin aşkı dünya basınında büyük ilgi görmüştü. Herkes bu aşkın gerçek olmadığını düşünse de, Adriana Lima ve Metin Hara’nın ilişkisi bir buçuk yıl sürdü. Ancak, büyük aşk sonunda bitti…

Adriana Lima Kimdir?

Metin Hara yalanladı

Adriana Lima ve Metin Hara çiftinden ayrılık haberi geldi. Adriana Lima, sosyal medya hesabından Meyin Hara’yi takip etmeyi bıraktı ve ardından da birlikte çekilmiş fotoğraflarını sildi. Lima’nın bu hareketinin ardından ayrılık haberleri ayyuka çıkarken, Metin Hara iddiaları yalanladı. Ayrılık iddiaları hakkında açıklama yağan Metin Hara, iddiaları kesin bir dille yalanlayarak “Ayrılmadık. 18 Aralık’ta Amerika’ya gideceğim ve iki ay boyunca Miami’de birlikte olacağız.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Metin Hara Kimdir?

Adriana Lima’dan Metin Hara hamlesi

Adriana Lima, Metin Hara ile çekilmiş tüm fotoğraflarını silerken, bir tek 11 Haziran 2017 gününde yayınladığı bir fotoğrafı silmedi. Lima’nın bu hamlesi kafaları karıştırdı.

İşte Adriana Lima’nın silmediği o fotoğraf…

Adriana Lima'dan Metin Hara
Adriana Lima’dan Metin Hara

Güzelliği ile herkesi etkileyen dünyaca ünlü model Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara’nın aşk yaşadığı haberleri tüm dünya basınının ilgisini çekmiş ve haftalarca gündemin en çok konuşulan haberi olarak çok konuşulmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler