Ana SayfaÜnlülerYalın'dan Cem Yılmaz'a yanıt geldi!

İlgili Postlar

Yalın’dan Cem Yılmaz’a yanıt geldi!

Yalın’dan Cem Yılmaz’a yanıt geldi! Altın Kelebek ödül töreninde Yalın ile ilgili bir göndermede bulunan Cem Yılmaz ile kırgınlık yaşaması beklenen ünlü şarkıcı Yalın’dan beklenen yanıt geldi. Yalın, Cem Yılmaz’a kırgın mı? Cem Yılmaz ve hakkında yaptığı gönderme hakkındaki yorumu ne oldu? Yalın, hangi açıklamada bulundu? Detaylar haberimizde…

Mardin’de Yalın Konseri!

Cem Yılmaz’dan Yalın’a gönderme

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Altın Kelebek ödül töreninde ödül alan Kenan Doğulu’yu işaret ederek “Ya Yalın gördün mü?” diyerek bir göndermede bulunmuştu. Yılmaz’ın bu göndermesinin ardından gözler şarkıcı Yalın’a çevrilmişti. Yalın’ın Cem Yılmaz’a vereceği yanıt merak ediliyordu. Sonunda beklenen açıklama geldi.

Yalın kimdir?

Yalın’dan Cem Yılmaz’a yanıt geldi

Cem Yılmaz’ın yaptığı gönderme hakkında konuşan ünlü şarkıcı Yalın, “Bizi güldüren insanları sevelim. Bizi gülümseten, güldüren insanlara her zaman toleranslı olup, onlara sahip çıkmamız gerek. Çünkü hayatımız boyunca çok az gülüyoruz. Onu zaten çok seviyorum.” diye konuştu.

Cem Yılmaz kimdir?

Yalın’dan markalaşma açıklaması

Şarkıcıların markalaşması konusunda soru sorulan Yalın, bu soruya “Kendi şarkılarını yazıp, bestelerini yapan insanların bir tadı olduğunu düşünüyorum. Marka dersiniz, demezsinin bunun bir tadı olduğunu düşünüyorum. Bunun için kendi ürününü kendin üretmen, kendi bestelerini kendin yapman gerektiriyor.” dedi.

Yalın, yeni yıl ile ilgili ne dilediği konusunda gelen soruya ise anlamlı bir yanıt verdi ve “Aşk her zaman en büyük dileğimiz.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler