Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMardin'de Yalın Konseri!

İlgili Postlar

Mardin’de Yalın Konseri!

Ünlü şarkıcı Yalın ,geçtiğimiz akşam Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Şehrime hoş geldin” konserinde yer aldı.

“Şehrime hoş geldin” sloganıyla, Mardin’e üniversite okumaya gelen gençler için düzenlenen konserde Yalın, sevenlerine unutulmayacak mükemmel bir gece yaşattı.

Yalın kimdir?

Havaya rağmen devam etti

Mardin Artuklu Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleşen konserde Yalın, havanın soğukluğuna rağmen şarkılarını söylemeye, 7 bin kişiyle birlikte tek bir ağızdan seslendirmeye devam etti.

“Gençlerimizle ilerleyeceğiz”

Mardin konserinde gençlerin büyük sevgisiyle karşılaşan Yalın,sahnede teşekkür etti. “Zor günler geçiriyor olabiliriz lakin şunu asla unutmayın. Bu zorluklar bizleri çıkartacak olan da sizlersiniz. Asla pes etmeyiniz. Hayallerinizden, okumaktan ve sevmekten asla vazgeçmeyin.Hayatı anlamlı hale getiren ve güzelleştiren şeyler bunlar. Bana bu güzel geceyi yaşattığınız için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Her şarkıma tek bir ağızdan eşlik ettiniz. Benim de en büyük hayalim buydu” diyerek duygusal ve bir o kadar güzel konuşma yaptı.

Konser gecesinin ardından sosyal medya hesaplarında;

“Çocuklar gibi şendik” yazarak fotoğraf paylaşmayı da eksik etmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler