Ana SayfaKültür ve SanatMüzikİrem Derici'den "Yanlış Alarm" Klibi

İlgili Postlar

İrem Derici’den “Yanlış Alarm” Klibi

Ünlü şarkıcı İrem Derici, “Sabıka Kaydı” adlı yeni çıkaracağı albümünün ikinci klibi olacak “Yanlış Alarm” için kamera karşısına geçti!

“Sabıka Kaydı”

İrem Derici kimdir?

İrem Derici, kariyeri boyunca çıkaracağı ikinci albümü olan “Sabıka Kaydının” ikinci klibi “Yanlış Alarm’da” danslarıyla bol bol dikkat çekiyor. Ünlü şarkıcı, sözü Nehir Kıyıcı’ya, bestesi Emre Bayer ve aranjesi Bedük’e ait olan “Yanlış Alarmın” klibinin çekimlerinin gerçekleştiği Ümraniye Stüdyolarında kamerayı karşısına aldı.

“En az 6-7 klip çekmek istiyorum”

Geçtiğimiz ay isfanbul’da konser alan ünlü şarkıcı,yaptığı albüm ve klipler hakkında şunları söyledi;

“Bu sefer benim çok tarzımın dışında bir çalışma ortaya çıktı. Çünkü bu albümümde biraz kendimi rahat bırakmayı istedim. Zaten geçirdiğim zor ve kötü günlerin kusması gibi bir şey oldu, bütün şarkılarda hep çemkiriyorum. Genelde beni hep mutlu mesut aşk şarkılarıyla tanıdı halk. Bu sefer “çemkirella”. Ama rahatladım, resmen elemimi kederimi bu şekilde atarak rahatladım. Şimdi yeni klip için ufak tefek toplantılara başladık. Herhalde yeni klip ekim başında yayına girer. Bu sefer önceki albümdeki gibi yapmayacağım, en az 6-7 klip çekmek istiyorum. Çünkü hepsi şu geçirdiğim son iki senemi anlatan şarkılar. Sonra üstünden yıllar geçince klip çekmediğim için üzülüyorum” diyerek esprili bir şekilde kameralara yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler