Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTilbe'nin "Yıldızlı" konseri!

İlgili Postlar

Tilbe’nin “Yıldızlı” konseri!

Solfej ve Kerki’nin düzenlediği Güz Konserleri adı altında İzmir Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne alan ünlü şarkıcı unutulmayacak bir konser yaptı.

” ‘Yıldız’ gibi parlayacağız. “

Yıldız Tilbe kimdir?

“Delikanlım” şarkıcı ile programına başlayan Tilbe, “Öncelikle hepinize hoş geldin diyorum. Hazır olun bu gece hepimiz “Yıldız” gibi parlayacağız” sözleriyle, ismiyle ironik bir sözde bulundu. İzmir Kültürpark açık Hava Tiyatrosunu tıka basa dolduran müzikseverleri de selamladı.

Konserin ilk bölümlerinde slow parçalarla İzmir’de romantik rüzgarları estiren şarkıcı, hemen hemen her şarkıda kendisine eşlik eden yaklaşık üç bin kişilik takipçilerine, “Bütün şarkılarımda bana eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben zaten bütün şarkılarımı sizler için söylüyorum, güzel İzmir iyiki varsınız” sözleriyle de İzmir’e teşekkürlerini sundu.

Dansları dikkat çekti

Yarım saatlik slow parçaların ardından repertuvarındaki hareketli şarkılara geçiş yaparak seyircileri ayağa kaldıran ünlü şarkıcı Tilbe, performansı sırasında sergilediği kendisiyle özdeşleşen sıra dışı dans figürleriyle de eğlendirirken de güldürmeyi başardı.

“İzmir’de olmaktan çok mutlu oldum!”

Konserinin sonlarına yaklaştığında sevenlerine sevgiyle seslenen ünlü şarkıcı, “Bu gece İzmir’de olmaktan çok mutluluk duydum. İzmir’deki sahnelerim benim için hep çok güzel ve özel geçiyor. Hoşçakalın en yakın zamanda tekrar görüşmemiz dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe,konserin finalini “Aşk Laftan Anlamaz ki” şarkısıyla yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler