Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAleyna Tilki Los Angeles'a gitti!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Los Angeles’a gitti!

“Yalnız Çiçek” şarkısının klibinin renk ve montajlarını Los Angeles’ta yaptıran Aleyna Tilki: “Yarım kalan projeler ve ülkem için gidiyorum”

Genç yaşta başarılarıyla kendinden sürekli söz ettiren Aleyna Tilki, Los Angeles’a gitti. Ünlü popçu daha önce de yönetmenliğini yaptığı “Yalnız Çiçek” şarkısının klibinin renk ve montaj ayarlarını yaptırmak için Los Angeles’a gitmişti.

Aleyna Tilki kimdir?

“Ülkeme güzel şeyler yaşatmak için”

Sosyal medya hesabından her anını takipçileriyle paylaşan başarılı sanatçı Aleyna Tilki, bugün yaptığı paylaşımla Los Angeles’a gittiğini duyurdu. Biletinin fotoğrafını paylaşan Tilki, “Yarım kalan projeme devam etmeye gidiyorum. Ülkeme güzel şeyler yaşatmak için. Hadi iyi yolculuklar dileyin. Sürprizleri sabırla bekleyin” sözlerini ekledi.

“Köpek mi saldırdı ?”

Her paylaşımında yaşam tarzıyla ve stiliyle gündem olan güzel sanatçı Tilki, son olarak çorap modasına uyduğu için gündeme geldi. Yırtık fileli çorapla fotoğraf paylaşan Aleyna’nın takipçileri “Ne oldu sana böyle? Köpek mi saldırdı ne bu halin? ” yorumlarını yaparken,Bir çok kişi şarkıcıyı Amy Winehouse’a benzetti…

İşte gündem olan o fotoğraf ; 

aleyna-tilki-fileli-corap

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler