Ana SayfaKültür ve SanatSabırsızlıkla beklenen "O Ses Türkiye"ye son 2 gün!

İlgili Postlar

Sabırsızlıkla beklenen “O Ses Türkiye”ye son 2 gün!

Uzun yıllardır TV8 ekranlarının sevilerek izlenen eğlence ve ses platfomlu yarışması O Ses Türkiye’nin yeni sezonunun başlamasına sayılı günler kaldı. O Ses Türkiye yeni sezon yayın tarihi ne zaman? Yeni sezonda değişen jüri üyelerine ve merak edilen tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tanıtım fragmanı geldi!

TV8 ekranlarında yeni yayın dönemindeki yerini almasına sayılı günler kalan O Ses Türkiye isimli eğlence ve yarışma programının detayları belli olmaya başladı. Peki, yeni sezonda da TV8 ekranlarına taşınacak O Ses Türkiye ne zaman hangi tarihte başlayacak? Yakından takip edilen O Ses Türkiye jüri üyeleri kadrosu açıklanırken Türkiye’nin her yerinden güçlü sesleri keşfedip ortaya çıkaracak olan O Ses Türkiye’nin ilk tanıtım fragmanı da geldi!

O Ses Türkiye Yeni Sezon Tanıtımı

O Ses Türkiye’ye veda eden isimler…

TV8 ekranlarında yeni sezondaki yayın tarihi ve günü izleyici kitlesi tarafından sabırsızlık içerisinde beklenen O Ses Türkiye adlı eğlence ve yarışma programına dair ayrıntılar netliğe kavuşmaya başladı. Acun Ilıcalı’nın en revaçta projelerinden gösterilen ve geçen sezonda ilk olarak Gökhan Özoğuz’un, ardından Yıldız Tilbe’nin vedasıyla sonuçlanan O Ses Türkiye hakkında en son gelişmeleri yansıtacak ilk fotoğraf paylaşıldı. Peki, geçtiğimiz sezonda Ekim ayında ekranlardaki yerini alan ve jüri üyeleri kadrosunda değişikliğe gidilmesi kararı alınarak yeni isimlerin eklendiği O Ses Türkiye ne zaman ve hangi tarihte başlayacak? İşte, yayınlanan fotoğraf doğrultusunda kesinlik kazanarak açıklanan O Ses Türkiye jüri üyeleri kadrosu…

Yeni jüri üyeleriyle  bu senede keyifli ve eğlenceli anlar yaşatacak!

Yenilenen jüri üyeleriyle O Ses Türkiye 6 Ekim Cumartesi tarihinde TV8 ekranlarında seyirci çıkmaya hazırlanıyor! Her sezon olduğu gibi bu senede keyifli ve eğlenceli anlar yaşatacak O Ses Türkiye, eğlence programının yeni sezonundaki jüri üyelerinde değişik kararı alındı. İlk olarak konserlerine ve albüm çalışmalarına ağırlık vereceğini açıklayarak veda eden Gökhan Özoğuz’un yerine ünlü şovmen ve ekranların sevilen ismi Beyazıt Öztürk dahil oldu. Diğer tarafından ilgiyle takip edilen sanatçı Yıldız Tilbe’nin hayranlarını üzecek vedasının sonrasında yerine gelecek isim de belli oldu. Sosyal platformda O Ses Türkiye jüri üyeliği kadrosunda yer almayacağını açıklayan Yıldız Tilbe’nin yerine Seda Sayan transfer oldu. Tüm bu gelişmelerin akabinde medya patronu Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’nin yeni sezon koltuğuna oturacak jüri üyeleri kadrosuyla birlikte toplanarak yemek yedi. Yeni sezonda Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün sürpriz bir şekilde eklendiği O Ses Türkiye’den ilk fotoğraf paylaşıldı. Yayınlanan fotoğraf doğrultusunda O Ses Türkiye yeni sezonunda jüri üyeleri Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Murat Boz olacak.

Son 2 gün

Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan’ın jürisine dahil olduğu  O Ses Türkiye 6 Ekim Cumartesi akşamı TV8 ekranlarında izleyenleriyle buluşacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler