Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'den Klip

İlgili Postlar

Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli’den Klip

Ünlü şarkıcılar Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli,düet yaptıkları “Anlarsın” isimli parçaya,önceki gün Balat Atölye’de çektikleri klipte garsonluk yaptılar.

Aşk ve sevgiyi anlatan şarkının sözleri Sinan Akçıl’a, düzenlemesi Elvin Musayev,müziği ise Akçıl ve Zülfi Badalov’a ait.Emrah Özbilen yönetmenliğinde çekilen klipte 30 kişilik ekip çalıştı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden Sinan Akçıl;

“Featuring olayının dozu biraz kaçmaya başladı.Kliplerinde şarkıcıların önünde aranjör isimlerinin feat. diye yazması çok farklı bir ego savaşına giriyor.Bestecinin veya aranjörün adı söz veya müzikte yazmalı,sadece şarkıcıların adı klipte yazmalı ya da bizim gibi iki şarkıcı düet yapıyorsa eğer,birinin önce birinin sonra yazılması kavgası da bana gereksiz geliyor.Biz Mustafa Ceceli & Sinan Akçıl yazıp parantez içine (alfabetik) yazdık.Herkes mutlu yani” şeklinde konuştu.

Mustafa Ceceli ise”İkimizin de ortak arkadaşı ile birlikte bir gün sahur yaparken vedalaşma aşamasında ‘Sana bir şarkı dinleteceğim’ dedi.

Şarkıyı dinledim ve ‘Ne güzel şarkı’ dedim.Yaz bitti,gitti hala kulaklarımdaydı şarkı.Sonra burdayız” dedi.

“Dava bittikten sonra konuşacağım”

Mustafa Ceceli,eşi Sinem Gedik’le devam eden dava süreciyle ilgili,”Gizlilik olduğundan bir şey konuşamam lakin bittiğinde gerekli açıklamaları yapacağım” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler