Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBuray'dan yeni albüm 'Kehanet'

İlgili Postlar

Buray’dan yeni albüm ‘Kehanet’

Buray’dan yeni albüm ‘Kehanet’ Ünlü şarkıcı Buray, yeni albümü ile dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Buray, üçüncü albümü ‘Kehanet’ için geri sayıma başladı. Buray’ın yeni albümü ne zaman çıkıyor? Albümden detaylar nelerdir? klip ile ilgili detaylar nelerdir? Detaylar haberimizde…

Şarkıcı Buray Her Şeyi Kapatıp Gidiyor

Buray’dan yeni albüm müjdesi: Kehanet

“1 Şişe Aşk” ve “Sahiden” albümleriyle tüm Türkiye’yi kendine hayran bırakan Buray, üçüncü albümü “Kehanet”i dinleyicileriyle buluşturmak için gün sayıyor.

Buray kimdir?

Albümün klip şarkısı hangisi?

Sürprizlerle dolu albümün ilk video klip şarkısını sır gibi saklayan başarılı sanatçı, “Kehanet”in çıkış tarihini de açıkladı.

Buray’ın ‘Kehanet’ isimli şarkısı ne zaman çıkıyor?

Gözde Ançel’le müzikal işbirliğini bu albümde de sürdüren Buray; albümdeki tüm besteleri Gözde Ançel’le birlikte hazırlarken, şarkı sözlerini de yine “müzik yoldaşım” diye tabir ettiği Gözde Ançel’e emanet etti.

Buray’ın sevilen müzik tarzının yine gün yüzüne çıkacağı albümdeki bir şarkının, ünlü bir rap sanatçısıyla düet yaptıkları rap versiyonu ise albümün sürprizlerinden biri olarak Buray hayranlarını bekliyor.

Buray’ın “Kehanet”i, 19 Ekim’de tüm müzik marketler, radyo ve müzik platformları aracılığıyla dinleyicilerle buluşacak.

Sevilen şarkıcı Buray, daha önceden de iki albüm çıkardı. Buray’ın ilk albümü 1 Şişe Aşk oldu. İkinci albümü ise, Sahiden isimli albümü oldu. Genç şarkıcı, şimdilerde üçüncü yeni albümü Kehanet’i dinleyicilerinin beğenisine sunmak için gün sayıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler