Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMoğollar ve Ezhel tek sahnede!

İlgili Postlar

Moğollar ve Ezhel tek sahnede!

Geçtiğimiz haftalarda 50. yılını kutlayan moğollar,konserin bir bölümünde Türkiye’nin genç kuşak sanatçısı Ezhel’i sahneye davet etti.

Namus Belası

Ezhel kimdir?

Rap ile birlikte halk müziğine de ilgi duyan ve parçalarında bunun esintilerini yapan Ezhel, Moğollar ile birlikte sergilediği sahne performansı çok büyük dikkat çekti. Ezhel, Cem Karaca’nın unutulmayan parçası “Namus Belası’ nı” söylerken “Maphustayken hep bu şarkıyı söyledim durdum. Gerçekten sözlerde yazıldığı gibi oluyor” dedi.

Cem Karaca ve Ruhi Su’ yu Unutmadı

Grubun solisti olan Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca, sanatçının “Raptiye Rap Rap” adlı parçasını Ezhel ile birlikte söylerken, Ruhi Su için Nebil Özgentürk’ün hazırlamış olduğu 5 dakikalık video gösterisi seyircilerden büyük alkışlar aldı. Gecenin bir diğer konseri olan Şenay Lambaoğlu, 4.albümü olan “Rüyalarıma Gir” ‘in ilk İstanbul konserini “Burada müzik var” etkinlikleri kapsamı altında verdi. Yeni albümde caz türü ile farklı türler arasında diyalog kuran Şenay Lambaoğlu, tüm şarkıların sözü ve bestelerini yaptı. Konserde sanatçıya, piyanoda Tolga Bedir ve Kaan Bıyıkoğlu, gitarda Erdinç Şenyaylar, saksafonda Serhan Erkol ve Batu Şallıel, bas gitarda Caner Üstündağ ve davulda Ekin Cengizkan eşlik etti.

Ünlü isimlerde katıldı

Moda Kayıkhane sahnesinde Bora Öztoprak konseri de oldu. Bora Öztoprak konserine, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Devrim Yakut konuk oldu. Birlikte düet yapan iki sanatçı müzikseverlere güzel dakikalar yaşattı.

Ayrıca, Dolunay Soysert, Aydan Şener, Cengiz Bozkurt başta olmak üzere müzik ve tiyatro dünyasından da çok sayıda ünlü simalarda vardı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler