Ana SayfaKimdirEzhel kimdir?

İlgili Postlar

Ezhel kimdir?

Kliplerinde uyuşturucu kullanımına özendirdiği gerekçesi ile tutuklanarak cezaevine gönderilen Ezhel, son günlerin en çok merak edilen ismi haline geldi. Rap dünyasının sevilen ismi Ezhel kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu? Ezhel hakkında merak edilen her şey haberimizde…

Rap şarkıları ile müzik dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Ezhel’in gerçek ismi, Sercan İpekçioğlu’dur. Ezhel, 1 Temmuz 1990 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Rap şarkılara ilgi duyan Ezhel, gitar, piyano, ney, def ve darbuka gibi müzik aletlerini çalabiliyor. Küçük yaşlardan beri rap şarkılara karşı yoğun ilgi duyuyordu.

Ezhel, rap dünyasına girişini solo yaparak gerçekleştirdi. 2008 yılında Keişan ile birlikte yaptığı seri ile ismini herkese duyurdu ve popüler biri haline geldi. Ezhel, 2011 yılında Kamufle, Red, Anıl Piyancı, Keişan, Grogi, İndigo, Nomad ile birlikte Sekiz isimli şarkısını yaptı ve bu şarkı ile büyük bir çıkış yakaladı. Böylelikle, ismini daha büyük bir kitleye duyurmayı başardı. 2011 yılında ise, Funk’d up, Dj Suppa ve Aga B ile VooDoo Records’u kurmuştur.

Ais Ezhel, ilk albümünü 2017 Mayıs ayında çıkardı. Ezhel, yaptığı müzik türünü, “Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap” olarak tanımlamakta. Ayrıca, Hiphoplife tarafından da desteklenmekte. Ezhel, Organize Oluyoruz vol. 2 albümüne “Yaprak Düşerse” şarkısı ile destek verdi.

Rap müziğin önemli isimlerinden biri haline gelen Ezhel, rap müziğin yanı sıra Reggae tarzı müzik de yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler