Ana SayfaDünyaAdele, Oturduğu Yerden Nasıl Para Kazanıyor!

İlgili Postlar

Adele, Oturduğu Yerden Nasıl Para Kazanıyor!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, oturduğu yerden para kazanıyor. Üstelik konserlerine bir süre ara verdiği bilenen Ünlü yıldızın günde ciddi oranda parar kazandığı ortaya çıktı. detayları Haberimizde..

Adele yeni albüm için hazırlanıyor

Ünlü Şarkıcı Adele, Oturduğu Yerden Para Basıyor!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, her halükarda albüm çıkarmayıp konser ve sahnelerinde şarkı söylemese de sahip olduğu ticari varlıkları sayesinde günde 41 bin sterlin yani tamıtamına 315 bin TL civarında para kazandığı biliniyor. 30 yaşındaki genç şarkıcı konser ve albüm çıkarmaya ara vermesine rağmen geçen yıldan bu yana aynı kazancı elde etmeye devam ettiği ortaya çıkması dünyanın magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Adele kimdir?

Adele’in Serveti 105 Milyon Sterline Ulaştı!

İngiliz şarkıcı, 5 yaşındaki oğlu Angelo ile yakından ilgilenmek istediği için konserlerine ve turnelerine ara verdiğini açıklayan ünlü şarkıcı Adele, oturduğu yerden şarkı söylemeden milyonlar kazanıyor. Yeni çıkardığı albümleriyle en çok satan albüm ve singlelarda zirvede rahatlıkla yer kapan Adele, son turnesini Haziran 2017’de tamamlamıştı. Geçtiğimiz yıl  Ünlü şarkıcı Adele’in serveti 105 milyon sterline ulaştığı öğrenildi.

Ä°lgili resim

Adele’nin Şirketlerinden Adeta Para Yağıyor!

Ünlü ingiliz şarkıcı Adele’nin Melted Stone adlı Ltd. şirketi geçen yıl 4,9 milyon sterlinlik iş bitirerek 25,5 milyon sterlinlik nakit parayı kazandı. Şarkıcı Adele şirketten 2,25 milyon sterlin kar payı aldı. Şarkıcı Adele’nin bir başka şirketi Melted Stone Publishing Ltd., geçen yıl şarkıcıya 4,4 milyon sterlin ödeme gerçekleştiği öğrenilen bilgiler arasında geliyor.

41 bin Sterlin Yani 315 bin TL Kazanıyor.!

Görünen rakamlarla, geniş bir emlak portföyü de olan ünlü ingiliz  şarkıcı Adele’nin diğer ticari girişimleri ile birlikte zenginliğinin 2017 yılında  15 milyon sterlin arttığını açıkça gösteriyor. Bu da Adele’in günde 41.096 sterlin gelir elde etmesi anlamına geliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler