Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAdele yeni albüm için hazırlanıyor

İlgili Postlar

Adele yeni albüm için hazırlanıyor

Son yıllara damga vuran Adele yeni albüm için hazırlıklarını sürdürdüğünü duyurdu. İşte ünlü şarkıcının son çalışmalarından detaylar.

Genç yaşına rağmen kısa süre içerisinde müzik dünyasındaki tüm dengeleri alt üst eden ve arka arkaya aldığı ödüllerle bir anda tüm dünyada adını duyuran Adele yeni albüm çalışmaları ile beklentileri şimdiden yükseltti.

Adele yeni albüm çalışmaları tamamlanıyor

Gelen bilgilere göre yeni albüm için çalışmalarını büyük oranda tamamlayan şarkıcı, 4. albümü ile sevenlerine ulaşacak. 2019 yılında piyasaya giriş yapması beklenen yeni albüm ile ilgili şu ana kadar çok fazla detay verilmedi.

5 dalda ödül almıştı

Özellikle 59. Grammy Ödülleri’nde 5 farklı dalda ödül kazanarak törene damga vuran Adele’nin yeni çıkaracağı albüm ile daha yüksek bir başarıya ulaşması bekleniyor. Ülkede yapılan konuşmalarda ve basında yer alan haberlerde de sürekli bu duruma vurgu yapılırken Adele’nin yeni albümünde kaç şarkının olacağı ve şarkıların nasıl tepki alacağı merak ediliyor.

Toplantılar yapılıyor

30 yaşındaki şarkıcının geçtiğimiz aylar içerisinde ekibiyle bir toplantı yaptığı ve bu toplantıda yeni şarkılar ve albüm ile ilgili detayların görüşüldüğü öğrenildi.

Adele kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler