Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDeniz Seki yeni albümü için 700 bin TL harcayacak!

İlgili Postlar

Deniz Seki yeni albümü için 700 bin TL harcayacak!

Uzun bir süre cezaevinde kalan ve aranın ardından iddialı bir şekilde kendinden söz ettiren Deniz Seki yeni albümü için hazırlanıyor. Üstelik ünlü sanatçı masraflardan da kısmıyor.

Yeni albümü üzerinde çalışmalarına devam eden Deniz Seki’nin albüm çalışmaları için 700 bin TL’yi gözden çıkardığı öğrenildi. Şarkılardan klip, fotoğraf, styling, mastering ve stüdyo kiralarına kadar her bir alanda titizlikle çalışan Seki, toplamda 700 bine yakın bir ücreti ödemiş olacak.

Deniz Seki yeni albümü 12 şarkıyla geliyor

Deniz Seki yeni albüm çalışmaları için 12 şarkıyı şimdiden belirlemiş durumda. Şarkı çalışmaları için İskender Paydaş’ın Bodrum’daki stüdyosunu 2 ay süreliğine kiraladığı öğrenilen şarkıcı, tüm albüm çalışmalarını burada yapacak. Buradaki çalışmaların ardından Londra’ya mastering için gidecek olan şarkıcı, buradaki son çalışmalar ile birlikte albüm hazırlığını da tamamlamış olacak.

Arkadaşları için otel kapattı

Deniz Seki, Sezen Aksu’nun Gidemem gibi önemli eserlerini de okuyacak. Şarkılar için çalışacak müzikte canlı enstrüman kaydı yapacak olan şarkıcı, 10 kişiyi Bodrum’a çağırdı. Üstelik arkadaşlarının kalacağı yer için otel de kapatan Deniz Seki, böylece hiçbir masraftan kaçmadı.

Deniz Seki kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler