Ana SayfaKültür ve SanatRock Müziğin Yıldızları Kuşadası Gençlik Festivalinde!

İlgili Postlar

Rock Müziğin Yıldızları Kuşadası Gençlik Festivalinde!

Türkçe Rock müziğinin en sevilen isimleri önümüzdeki haftalarda Kuşadası’nda buluşacak. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve Ege’nin en büyük festivali olan Kuşadası Gençlik Festivali ‘Her zaman iyi müzik’ sloganıyla tüm Rock ve Alternatif Türkçe müzikseverleri, 11-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında Ege’nin incisi Aydın’a bekliyor olacak.

 

Teoman

Bu yıl, gelenekselliğini koruyarak Kuşadası Davutlar Sevgi Plajı’nda üçüncüsü düzenlenen Kuşadası Gençlik Festivali, Türkçe müziğin yıldızlarını ağırlıyor. Geçen yıl, 90 bin müzikseverin katılımıyla gerçekleştirilen festival, bu yıl ise 11-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında yeniden eğlence ve müzikle dolu günler sunacak.

Mor ve Ötesi

Festivalde Kimler Var?

Aydın Denge gazetesinden Ediz Verdioğlu’ndan aldığımız habere göre; 5 gün sürecek olan 3. Kuşadası Gençlik Festivalinin ilk günü ücretsiz olacak. Festivalde kimler mi var? Kimler yok ki!

Duman, Mor ve Ötesi, maNga, Athena, Teoman, Şebnem Ferah, Feridun Düzağaç, Cem Adrian, Emre Aydın, Halil Sezai, Moğollar, Seksendört, Hayko Cepkin, Zakkum, Ceza, Ezhel, Pinhani, Selda Bağcan & Boom Pam, Kalben, Deniz Tekin, Aydilge, Yeni Türkü, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Pentagram ve daha birçok rock ve alternatif müziğin en sevilen isimleri sahne alarak müzik ziyafeti verecek.

Manga

Festivalde 5 gün boyunca, 2 ana sahnede toplamda 55 farklı sanatçı ve müzik grubu sahne alacak. Ayrıca; festival katılımcılarına kamp imkanı sağlanırken, festival alanına ulaşım için çevre il ve ilçelerden turlar da düzenlenecek.

Seksendört

Milyon TV ekranlarından canlı yayında!

Kuşadası Belediyesi işbirliği ile Umut Kuzey önderliğinde, Milyon Yapım Organizasyonun RedBull katkılarıyla gerçekleştireceği festival; Kral Pop Medya sponsorluğunda ‘Her zaman iyi müzik’ sloganıyla müzik severlerle buluşacak. 5 gün boyunca sürecek olan konserler, ayrıca Milyon TV ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak.

3. Kuşadası Gençlik Festivali Konser Programı

11 Temmuz Çarşamba: DJ Shantel, Islandman, Moğollar, Yeni Türkü, Set

12 Temmuz Perşembe: Pentagram, Ceza, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Erdem Yener, Murder King, The Madcap, Duman, Ümit Besen & Pamela, Umut Kuzey, Melek Mosso, What Da Funk, Piiz

13 Temmuz Cuma: Hayko Cepkin, Halil Sezai, Pera, Yasemin Mori, Niyazi Koyuncu, Hedonutopia, Şebnem Ferah, maNga, Fatma Turgut, Gazapizm, Gülçin Ergül, Sekerse Tehlike

14 Temmuz Cumartesi: Athena, Pinhani, Adamlar, Deniz Tekin, Çamur, Supernova, Emre Aydın, Seksendört, Ezhel, Sena Şener, Gökcan Sanlıman, Palmiyeler

15 Temmuz Pazar: Teoman, Feridun Düzağaç, Zakkum, Kalben, Sattas, Ezgi Aktan, Mor ve Ötesi, Selda Bağcan & Boom Pam, Cem Adrian, Vega, Aydilge, Öfkeli Kalabalık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler