Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerSecret Superstar filmi yeniden vizyonda!

İlgili Postlar

Secret Superstar filmi yeniden vizyonda!

Bollywood filmlerinin sevilen aktörü ve yönetmen Aamir Khan’ın son filmi Secret Superstar, 22 Haziran Cuma günü ülkemizde yeniden vizyona girdi. Daha öncesinde ülkemizde, geçtiğimiz ekim ayında sinemaseverlerle buluşan film, meraklıları için tekrar gösterimde…

Bollywood yıldızı Khan Türkiye’yi Çok Sevdi

Hindistanlı film aktörü Aamir Khan’ın “Dangal” filminin, dünya ülkelerinde gösterime girmesinden neredeyse bir yıl sonra ülkemizde vizyona girmesi, özellikle Bollywood filmi sevenleri ve Aamir Khan hayranlarının tepkisine yol açmıştı. Ünlü aktör Khan ve filmlerinin; ülkemizde çok fazla hayranı ve de sosyal medya takipçisi de olunca, Hindistanlı aktör; bir sürpriz yapmış ve son filmi Secret Superstar’ın, tanıtımı için Türkiye’ye gelmişti. 4 Ekim 2017’de ülkemize gelen aktör, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. 20 Ekim 2017’de ülkemizde, tüm dünya ile eş zamanlı vizyona giren Secret Superstar filmi, geçtiğimiz cuma günü sinemalarda yeniden vizyona girmiş bulunuyor.

Aamir Khan ‘Secret Superstar’ Filmi için Hayranlarına Müjdeyi Verdi: “Çok Yakında Türkiye’ye geliyorum”

Yönetmenliğini ve senaristliğini Advait Chandan’ın üstlendiği Secret Superstar filminde ünlü aktör Khan, bu kez ünlü bir müzik yapımcısı “Shakti Kumar” karakteriyle karşımızda. Filmin oyuncu kadrosunu ise Zaira Wasim, Raj Arjun ve Manuj Sharma ile paylaşıyor.

Secret Superstar Filminin Konusu

Insu adlı bir genç kızın hayallerinin peşinden gittiği sinema filmi; izlemeyenler için aksiyon, komedi ve macerayı bir arada sunuyor.

Tek hayali şarkıcı olmak olan Insu, bu konuda epey bir mücadele veriyor. Katı bir karakterde olan genç kızın babası, bir gün Insu’nun gitarını kırar ve onun şarkı söylemesini yasaklar. Tüm hayalleri suya düşen Insu’nun daha sonrasında ünlü müzik yapımcısı ‘Shakti Kumar’ ile yollarının kesişmesiyle hayatı değişecektir. Insu, artık güzel sesini tüm dünyaya duyurmak için hayallerinin peşinden giderek macera dolu bir hayat yolculuğuna çıkar.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler