Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerEski Köye Yeni Adet filmi 20 Temmuz'da vizyonda! Filmin konusu ne?

İlgili Postlar

Eski Köye Yeni Adet filmi 20 Temmuz’da vizyonda! Filmin konusu ne?

Eski Köye Yeni Adet adı ile tanıtımı yapılan film, 20 Temmuz itibari ile vizyona girecek. Film için vizyon öncesinde yeni tanıtımlar yapılırken filmin oyuncularından konusuna kadar tüm detaylar da paylaşıldı.

Eski Köye Yeni Adet filmi konusu ne?

Eski Köye Yeni Adet için yapılan tanıtımlara göre film 1990’lı yıllarda geçecek. Bir köyü ziyaret ederek doğum oranlarını kontrol altına almak isteyen sağlık ekipleri en az 3 çocuğu olan tüm kadınlara spiral takar.  Fakat köy halkının bu durumdan bihaber olmasının yanı sıra yapılan işlemler nedeniyle köydeki tüm erkekleri bir merak salar.

Erkekler yaptıkları toplantılar sonrasında takılan spiralin bir mikrofon olduğunu ve devletin de herkesi dinlediğini düşünerek kadınlara nazik davranmaya ve hiçbir şekilde siyaset konuşmamaya karar verir. Bazı erkekler ise devletin kendini duyacağını düşünerek mikrofonlara bağırmaya ve devlet lehine sözler söylemeye başlar. Tüm bu yaşananlar ise köydeki yaşamı çok değiştirir.

Konusuyla dikkat çeken filmin oyuncu kadrosunda ise birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Filmin dikkat çeken müzikleri ise Tuna Hizmetli imzası taşıyor.

Eski Köye Yeni Adet oyuncuları kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler