Ana SayfaDünyaAamir Khan 'Secret Superstar' Filmi için Hayranlarına Müjdeyi Verdi: "Çok Yakında Türkiye'ye...

İlgili Postlar

Aamir Khan ‘Secret Superstar’ Filmi için Hayranlarına Müjdeyi Verdi: “Çok Yakında Türkiye’ye geliyorum”

Ünlü Bollywood yıldızı Aamir Khan çok yakında Türkiye’ye geliyor. Ülkemizde de büyük hayran kitlesine sahip olan Hindistanlı sinema aktörü Aamir Khan, “Secret Superstar” adlı yeni filminin tanıtımı için 4 Ekim Perşembe günü Türkiye’de olacak.

Aamir Khan Yeni Filmi İçin Müjdeyi Verdi!

Hindistan sinema dünyasının fenomen aktörü, film yapımcısı ve yönetmeni Aamir Khan; Dangal’dan sonraki yeni filmi Secret Superstar’ın tanıtımı için Türkiye’ye geleceğini ve filmin vizyon tarihini resmi Facebook hesabından hayranlarına duyurdu.

Aamir Khan 4 Ekim’de Türkiye’de

Secret Süperstar Türkiye’de Ne Zaman Gösterime Giriyor?

Ülkemizde, Aamir Khan’ın “Dangal” filmi 18 Ağustos’ta çok gecikmeli de olsa vizyona girmişti. Filminin, ülkemizde gösterime girdiği gün sosyal medya hesabından Türkiye’deki hayranlarına selam ve sevgilerini ifade ettiği videosunu paylaşan başarılı aktör; bu kez de yeni filminin tanıtımı için ülkemize geleceğini duyurdu. Aamir Khan’ın hayranlarına bir diğer müjdesi ise yeni filmi Secret Superstar’ın vizyon tarihinin, Türkiye’de de diğer ülkelerle eş zamanlı gösterime girecek olması.

Geçtiğimiz gün resmi Facebook hesabından hayranlarının sorularını cevaplayan Khan; “Secret Superstar 20 Ekim’de Türkiye’de vizyona girecek. Ben de tanıtımı için 4 Ekim’de Türkiye’ye geleceğim.” Diyerek hayranlarını sevindirdi. Merakla beklenilen Secret Superstar filmi 17 Ekim 2017’de Hindistan’da, 20 Ekim Çarşamba günü de ülkemizde vizyonda olacak.

Secret Superstar Filminin Konusu Nasıl?

Ünlü Bollywood yıldızı Aamir Khan’ın Secret Superstar adlı son filmi; aksiyon, komedi ve macera türünde izleyicilere sunulacak. Başarılı aktör, son filminde bu kez; özgüveni yüksek bir müzik yapımcısı olan ‘Shakti Kumar’ karakterini canlandıracak. Yönetmenliğini ve senaristliğini Advait Chandan’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Aamir Khan’ın yanı sıra Zaira Wasim, Raj Arjun ve Manuj Sharma yer alıyor.

Filmin konusu ise tek hayali şarkıcı olmak olan ‘Insu’ adlı genç bir kızın; hayallerini tüm zorluklara rağmen gerçekleştirme hikayesini ve maceralarını anlatıyor. Sert mizaçlı ve müzikle ilgilenmesini istemeyen babasına rağmen Insu hayallerini gerçekleştirecektir. Insu’nun, bir gün ünlü müzik yapımcısı olan ‘Shakti Kumar’ ile yollarının kesişmesiyle tüm hayatı değişir ve sesini tüm dünyaya duyurur.

Filmlerindeki, başarılı oyunculuk yeteneğinin yanı sıra, verdiği toplumsal mesajlarla da büyük beğeni toplayan Khan; bu filminde acaba nasıl bir performans sergileyecek? Sabırsızlıkla bekleniyor…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler