Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAylin Coşkun'un yeni klibi!

İlgili Postlar

Aylin Coşkun’un yeni klibi!

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, büyük beğeni toplayan “Sinsirella” albümünün üçüncü  ‘Anladın Sen Onu’ adlı parçasına çekti.

“Klip günleri koşturmalı”

Klip çekimlerinden memnun olan Coşkun;

“Klip günleri heyecanlı biraz koşturmalı. Sinsirella albümümüzün üçüncü şarkısı Sezen Aksu’nun… Tabii ki Minik Serçe’mizin eli bana da dokundu. Bu arada piyasada biraz fazla Sezen Aksu şarkısı var galiba. Bakalım ne olacak. Hepsinin ayağını kaydıracağım” diyerek esprili bir yanıt verdi.

“Vurdum iki de iki”

Son zamanlarda hit parça çıkmamasına tepki gösteren dinleyicilere “İşte biz çıkardık. En son Hande Yener ile beraber ben çıkardım. Ondan önce Sinsirella’yı çıkarmıştım. Vurdum iki de iki” dedi ve iddiasını da ortaya koydu.

Klipte oynatılan Ukraynalı ünlü model Matrosov’’u sevgilisinin “kıskanıyor mu ?” sorusuna Coşkun; 

“ Şimdi bu konuyu açacağım, Volkan kızacak. Açacağım ben zaten daraldım. Valla bilmiyorum montaja ben gireceğim. Ne çıkacak bende bilmiyorum. Kıskançlık değil ama evlenmeyi düşündüğüm adam Karadenizli. Volkan benim 14 yıllık sevgilim. Doğal yanımda erkek sinek istemiyor. Best Model istiyor olabilir mi?”. Görüntüleri izlediği zaman bakacağız. Haberi var klibe gelmedi uğramadı” dedi.

Jakuzi’de tek olduğunu belirten Aylin Coşkun;

“Aramızı bozmaya çalışmayın. Sahne kıyafetlerimde normalde çok usturuplu olmaya çalışıyorum. Show Buisnes’teyiz ama Türk örf adetlerine uygun giymeyi tercih ediyorum. Dikkatleri ve şimşekler üstüme çekmek istemiyorum” dedi.

Aleynayı savundu!

Son dönemlerde hangi parçaları dinlediği ve sevdiği sorulan Aylin Coşkun oku Aleyna’ ya çevirdi ve ;

‘Durun kimseyi sardırmayın bana’ diyen Coşkun, “Aleyna çok başarılı bir isim. 16 yaşında bir kız geldi piyasaya ve dedi ki ‘Ben dengeleri biraz değiştireyim”. Başarılı bir kız, hiç kimsede laf atmasın” dedi.

“Albümde harcanacak şarkı yok”

“ Kendi kendime klip yarışması yapacağım. Çünkü albümde harcanacak şarkı yok. Herkesin favorisi ayrı… Müzik otoriteleri o dururken buna mı diyerek şarkılarıma yorum yapıyorlar. Buda demek ki albümdeki bütün şarkılarım hit anlamına geliyor”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler