Ana SayfaKimdirCan Nergis Kimdir?

İlgili Postlar

Can Nergis Kimdir?

Ekranların gözde isimlerinden yakışıklı oyuncu Can Nergis Kimdir? Ünlü oyuncu hakkında bilmek istediğiniz her şey Can Nergis Kimdir? haberi ile sizlerle..


Bugün Doğan Ünlüler

Can Nergis Aslen Nereli? Can Nergis Şuan Kaç Yaşında ? Can Nergis Hangi Burç?

Can Nergis aslen İstanbulludur ünlü oyuncu şuanda 33 yaşındadır burcu ise ikizlerdir.

Can Nergis Kimdir?

Ünlü oyuncu Can Nergis 27 mayıs 1985 yılında dünyaya gelmiştir. Can Nergis aslen doğma büyüme İstanbul’lu olduğunu ve uzun seneler Teşvikiye’de yaşadığını belirtmiştir. O dönemlerde ailesine ait ev yemekleri dükkanı bulunan Can Nergis Liseyi İstanbulda bitirmiştir. Can Nergis Üniversite Eğitimini ise Londra da tamamlamıştır. Eğitim hayatını tamamlayan oyuncu ardından teyzesi Nergis Yargıcı’nın yardımları ile uzak doğuya gitmiştir. Çin ve Tayland’da modellik yapan yakışıklı oyuncu Tayland’da 8 yıl yaşamış orada Shewa restoran açmış lakin işler istediği doğrultuda ilerlemeyince kapatmıştır.

Can Nergis 17 yaşına girince Teyzesi tarafından modellik yapması konusunda yönlendirilmiş ve tanınan ajanslardan biri olan Neşe Erbek’e kayıt olmuştur Sonrasında ise yakışıklı oyuncu mankenlik yapıp bazı katalog çekimlerinde yer almıştır Modellik yapmaya başladıktan sonra ise çeşitli menajerler  ile tanışma şansı bulur gelen teklifleri değerlendirir ve Çin’de bir ajans ile anlaşma imzalayarak 3 yıl orada mankenlik yapar.

Çin’den sonra çeşitli ülkelere’de geçen oyuncu Japonya Malezya başta olmak üzere bir çok ülkede bulunmuştur.

 

can nergis biyografi ile ilgili görsel sonucu

2011 yılında ise Türkiye’ye dönüş yapmıştır yakışıklı oyuncu. İlk oyunculuğu da bu yıllarda başlamış 2011 de Her Şeye Rağmen dizisinde rol almıştır.  Kanal D ekranlarında yayınlanan Tatlı İntikam dizisinde Tolga karakterini canlandıran Can Nergis Arka sokaklar dizisinde ise Onur Karakterini canlandırmış Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi oyuncuları arasınada dahil olmuştur.

Can Nergis’in Dizileri:

2011-Her Şeye Rağmen

2012-Dila Hanım

2014-Maral

2014-Paşa Gönlüm

2015-Arka Sokaklar

2016-Anne

2016-Tatlı İntikam

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler