Ana SayfaDizilerArka Sokaklar Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

2006 Yılında yayın hayatına başlayan Arka Sokaklar dizisinin Yapım şirketini  Erler Film, Yönetmenliğini Orhan Oğuz, Senaryosunu     Ahmet Yurdakul, Ozan Emre Yurdakul, Tolga Aydoğan, Yapımcılığını ise  Türker İnanoğlu üstleniyor. Dizi Kanal D ekranında uzun soluklu diziler arasında yerini alıyor…

Arka Sokaklar Dizisinin Konusu

Kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan polislerimiz… İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Başkomiser Rıza Baba olur…

Arka Sokaklar Oyuncu Kadrosu:

Zafer Ergin: (Rıza Baba)

30 Ağustos 1942 doğumludur. Dil Tarih Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi’nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır.

 

Zafer Ergin Kimdir?

Şevket Çoruh: (Mesut)

30 Haziran 1973 İstanbul doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Üsküdar’da lise öğrenimini ise Kartal Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Liseden sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden mezun olan sanatçı, adını bir İnternet firmasının reklamında oynadığı “Kokoreççi” rolü ile duyurmuştur.

Şevket Çoruh Kimdir?
Şevket Çoruh Kimdir?

Şevket Çoruh Kimdir?

Özgür Ozan: ( Hüsnü Çoban)

Özgür Ozan, 1966 yılında Bolu’da bir memur çocuğu olarak doğmuştur. Ankara Bahçelievler’de ilkokul ve ortaokulu okudu. Ankara Cumhuriyet Lisesi’nden mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı.

Özgür Ozan kimdir?
Özgür Ozan kimdir?

Özgür Ozan Kimdir?

Oya Okar: (Selin)

Oya Okar, 1986 yılında İstanbul’da doğmuştur. Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü mezunudur, oyuncu olmasaydı müzisyen olacaktı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde hem lisans, hem de yüksek lisans eğitimi aldı.

 

Oya Okar Kimdir?
Arka Sokaklar Dizisinin Komiser Selin’i Oya Okar Kimdir?

Oya Okar Kimdir?

Alp Korkmaz: ( Ali komiser)

Alp Korkmaz, 2 Mart 1981 tarihinde Ankara’da doğmuştur. İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da okuduktan sonra, liseyi Çanakkale’de okuduğu lisede bitirdi. Üniversiteyi okumak için Amerika’ya gitti. Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde bulunan bir devlet üniversitesi olan “University of South Florida” okulunda Radyo Televizyon bölümünde okurken Türkiye’ye geldi ve CNNTürkte staj yaptı.

Alp Korkmaz kimdir
Alp Korkmaz kimdir

 

Alp Korkmaz Kimdir?

Ozan Çobanoğlu: (Hakan Komiser)

6 Şubat 1980’de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden 2004 yılında mezun olmuştur. İzmir ve Ankara Devlet Tiyatroları’nda görev aldıktan sonra 2005 yılından itibaren Konya Devlet Tiyatroları’nın kadrolu elemanıdır.

 

Ozan Çobanoğlu kimdir?
Ozan Çobanoğlu kimdir?

Ozan Çobanoğlu Kimdir?

Özlem Çınar: (Aylin)

Özlem Çınar 2 Ekim 1974’te İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini, İstanbul Avcılar’da tamamladıktan sonra üniversite ön lisans öğrenimini Trakya Üniversitesi, Turizm Ve Otelcilik bölümünde tamamladı.

 

Özlem Çınar kimdir
Özlem Çınar kimdir

Özlem Çınar Kimdir?

Nazlı Tosunoğlu: (Nazike)

1964 yılında doğdu. Sanat yaşamına amatör tiyatro topluluklarında oynadığı küçük rollerle başlayan Nazlı Tosunoğlu, Tiyatrokare ve BKM gibi organizasyonlarda çalışarak çeşitli oyunlarda roller aldı.

Nazlı Tosunoğlu
Nazlı Tosunoğlu Kimdir?

 

Nazlı Tosunoğlu Kimdir?

İpek Yaylacıoğlu Usta: ( Pınar)

Nişantaşı Işık Lisesi ve Bilgi Üniversitesi reklamcılık bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca Londra’da şapka tasarımı eğtimi almış; diksiyon, grafikerlik ve birçok oyunculuk kurslarına gitmiştir.

 

İpek Yaylacıoğlu
İpek Yaylacıoğlu Kimdir?

İpek Yaylacıoğlu Usta Kimdir?

Hülya Kalebayır Çelik: ( Ayla)

1969 yılında dünyaya gelen yönetmen ve oyuncu Hülya Kalebayır Çelik 9 Ekim 1995 yılında Trabzonsporun eski futbolcusu Lemi Çelik ile evlenmiş ancak evliliği 2012 yılında son bulmuştur. Bu evliliğinden Su isminde bir kızı vardır.

 

Hülya Kalebayır
Hülya Kalebayır Çelik kimdir?

Hülya Kalebayır Çelik Kimdir?

Merve Oflaz: (Bahar)

Survivor yarışmasıyla tanınan ancak ardından pek çok projede yer alan Merve Oflaz 23 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul’un Beykoz ilçesinde dünyaya geldi.

Merve Oflaz Kimdir?

Can Başak: ( Arif Müdür)

Türk oyuncu. Tiyatro kökenli bir oyuncudur. İstanbul Üniversitesi’nin Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra, okul arkadaşları ile birlikte Tiyatro Odası’nı kuruluş çalışmalarında bulundu.

Can Başak kimdir?
Can Başak kimdir?

Can Başak Kimdir?

Boğaç Aksoy: ( Volkan)

Boğaç Aksoy, 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimi alan Boğaç Aksoy, Best Model of Turkey yarışmasına katılmış ve üçüncü seçilmiştir.

Boğaç Aksoy Kimdir?

Başak Atıcı: ( Hande)

Başak Atıcı, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır…

Başak Atıcı Kimdir?

Kerimhan Duman: (Tunç)

13 Haziran 1996 tarihinde İstanbul şehrinde doğmuştur. 21 yaşında olan Kerimhan Duman İkizler burcudur. Kerimhan Duman oyuncu olarak tanınmaktadır. Kerimhan Duman 180 cm boyunda ve 75 kilodur. Gözleri ela renktir. Sümer Onat Film ve Tiyatro Merkezi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.

 

Kerimhan Duman Kimdir?

Manolya Aşık: (Şule)

Bez Bebek, Beşinci Boyut, Arka Sokaklar, Sis ve Gece, Doksandokuz – Kimse Yoksa O Var, Kayıp Prenses, İpsiz Recep, İyilik Kervanı ve Umut Yolcuları gibi dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır.

 

Manolya Aşık Kimdir?

Yüsra Geyik: (Zeliha)

21 Haziran 1990 tarihinde Samsun‘da doğmuştur. İlkokul 1. sınıfı Samsun’da okuyup İstanbula taşındılar. 2. sınıfa İstanbul Ataköy’deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu’nda başladı. 14 yaşında kayıt olduğu Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalıştı. “Arka Sokaklar” dizisinde Özgür Ozanın canlandırdığı beş çocuklu bir polis memurunun en büyük kızını oynadı.

Yüsra Geyik Kimdir?

Onur Bay: (Tekin)

19 Ocak 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Onur Bal Türk dizi ve sinema oyuncusudur.Burcu oğlak olan ünlü oyuncu Onur Bay Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban’ın oğlu Tekin’i oynamaktadır.

 

Onur Bay Kimdir?

Furkan Göksel: (Metin)

Oyuncu Furkan Göksel, 2006 yılında yayın hayatına başlayan Arka Sokaklar dizisinde 12 yaşındayken oynamaya başladı. Dizi hala devam ediyor.(2014) Oyuncu, Arka Sokaklar dizisindeki Hüsnü Çoban’ın büyük oğlunu canlandırıyor.

Tunç Oğuz: (Arda)

1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Tunç Oğuz 5 sezon boyunca Arka Sokaklar isimli dizide Arda karakterini canlandırmıştır.

Tunç Oğuz Kimdir?

Beste Seyhan Şamcı: ( Eda)

Beste Seyhan Şamcı Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Arka Sokaklar dizisinde komiser yardımcısı Eda karakteri ile tanınan Beste Seyhan Şamcı 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

 

Beste Seyhan Şamcı Kimdir?

Melisa Şalgam: (Asiye)

1996 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Melisa Şalgam aslen Samsun doğumludur. Burcu Oğlak’tır. 2001 senesinda ailesinin işi nedeni ile ailesiyle birlikte Antalya’ya taşınmıştır. İlköğretim ve Lise eğitimini Antalya’da tamamlamış ayrıca, piyano, şan, solfej eğitimleri almıştır.

 

Melisa Şalgam Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler