Ana SayfaKimdirYüsra Geyik kimdir?

İlgili Postlar

Yüsra Geyik kimdir?

 

Arka Sokaklar dizisi ile, başarılı bir performans sağlayan genç oyuncu izleyiciler tarafından tam not olan bir oyuncu. Peki Yüsra Geyik kimdir?  Nerede doğdu? Yer aldığı dizi ve filmler? İşte detaylar…


Bugün Doğan Ünlüler

Yüsra Geyik Nerede Doğdu?

21 Haziran 1990 yılında Samsun’da doğmuştur.

Yüsra Geyik Kimdir?

İlkokul 1. sınıfı Samsun’da okudu. Daha sonra ise İstanbul’a  taşınmak zorunda kaldılar. 2. sınıfa İstanbul Ataköy’deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu’nda başladı. 4. sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı. Sanat Tasarım Fakültesi mezunudur. Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi alarak birçok oyunda yer aldı. Bunlardan ilk oyunu Horozum adlı yapımdı. Sahnede çok beğenilen Yüsra Geyik, Bakırköylü Sanatçılar Derneği (BASAD)’ da tiyatro oyunlarına katıldı.

Yüsra Geyik, 14 yaşında kayıt olduğu Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. İlk kayıt olduğu zamanlarda çok geçmeden bir kısa filminde yer aldı. Adı “kin ve gül” olan bu filmde Ali Sürmeli ile oynadı fakat yayınlanmadı film. Daha sonra tek bölümlük bir dizide oynadı “Anlatsam roman olur” diye. 2005 yılında Yumurcak TV’de sunuculuk yaparken çeşitli skeçlerde de rol aldı.

Başarılı genç oyuncu, 2006 yılında başlayan “Arka Sokaklar” dizisi ile gayet başarı göstermiştir. Uzun yıllar süren dizi, genç oyuncunun kariyerini iyi yönde etkilemiştir.

Filmleri ve Dizileri:

2006 – 2015 – Arka Sokaklar (Zeliha Çoban) (TV Dizisi)
2005 – Yumurcak TV (Sunucu) (TV Dizisi)
2005 – Afacanlar Kampı (Sunucu) (TV Dizisi)
2004 – Yabancı Damat (Melis) (TV Dizisi)
2003 – Hayat Bilgisi (Ceyda) (TV Dizisi)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler