Ana SayfaKimdirOzan Çobanoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Ozan Çobanoğlu Kimdir?

Arka Sokak’ların Komiser Hakan’ı, ünlü sunucu ve oyuncu Ezgi Sertel‘in eşi olan Ozan Çobanoğlu Kimdir? Ozan Çobanoğlu Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Ozan Çobanoğlu Nerelidir? Ozan Çobanoğlu Kaç Yaşında? Ozan Çobanoğlu Hangi Burç?

Ozan Çobanoğlu, 6 Şubat 1980 tarihinde Kars’ta dünyaya gelmiştir. 38 yaşında olan oyuncu Kova burcudur.

Ozan Çobanoğlu Kimdir?

Halk ozanı Murat Çobanoğlu’nun oğlu olan Ozan Çobanoğlu, Hacettepe Üniversitesi’nde oyunculuk üzerine eğitim gördü. Mezun olduktan sonra Devlet Tiyatroları’nda görev almaya başladı. Kamera karşısına ilk defa Sırlar Dünyası adlı televizyon programı ile geçti. Evli olan genç oyuncu aynı zamanda bir çocuk babasıdır.

2007 yılında yayınlanmaya başlayan Tek Türkiye adlı dizide Tarık karakterine hayat verdi. Başarılı bir doktor olan Tarık’ın Güneydoğu’ya bir meslektaşının tavsiyesi ile gider ancak beklenmedik olaylar Tarık’ın köyde kalmasına ve sonrasında kendini büyük bir maceranın içinde bulmasına sebep olur. Dizinin başrollerinde Ozan Çobanoğlu’nun yanı sıra Ezgi Sertel, Müjgan Gönül, Sabri Özmener ve Özlem Akınözü rol aldı. Daha sonra ise Kollama isimli dizide Mustafa karakterine hayat verdi. Dizi, emniyette oluşturulan özel birimde yaşanan olayları konu alıyor. Dizinin başrollerinde ise Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı, Süeda Çil, Gökçe Akyıldız ve Ayçin Tuyun gibi isimler rol aldı.

2010 yılında ise Paramparça adlı dizinin senaryo, yapımcılığı ve başrolünü üstlenmiştir. Film, geçmişinden kurtulmaya çabaladıkça içine girer. Filmin başrollerinde ise Ozan Çobanoğlu, Ezgi Sertel, Kadim Yaşar ve Fatih Yurdakul gibi isimler rol aldı. Daha sonra ise Anneler ile Kızları adlı dizide Ömer karakteri ile kamera karşısına geçti. Farklı hayatlar yaşayan iki kadın ve kızlarının yolları aynı kaderde kesişir. Yaşam karşısında beraber mücadele veren kadınlar ve kızlarının yaşadıklarını konu alan dizinin başrollerinde Ebru Özkan, Feride Çetin, Ozan Çobanoğlu ve Levent Üzümcü rol aldı.

Senarist ve yönetmenliği kendisinin üstlendiği Eksik Sayfalar adlı filmde yer aldı. Film, 8 üst düzey yönetici bir anda  kendilerini bilmedikleri tam donanımlı bir ofiste çalışırken bulurlar. Ne yapacağını kestiremeyen 8 kişinin yaşadığı gerilimi konu alan filmin başrollerinde Hüseyin Avni Danyal, Ebru Şahin, Tolga Güleç, Kaan Çakır, Soydan Soydaş ve Ozan Çobanoğlu gibi isimler rol aldı. 2014 yılında  ise Küçük Ağa adlı dizide Bülent karakterine hayat verdi. Dizinin başrollerinde ise Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu gibi ünlü isimler rol aldı.

Ozan Çobanoğlu, 2016 yılından itibaren yıllardır devam eden Arka Sokaklar adlı dizide rol almaktadır.

Rol Aldığı Diziler ve Filmler :

  • 2002- Sırlar Dünyası
  • 2006-Yağmurdan Sonra
  • 2007- Tek Türkiye
  • 2008-Kollama
  • 2009-Ritmini Arayan Kalpler
  • 2010-Paramparça
  • 2011- Anneler il Kızları
  • 2013-Eksik Sayfalar
  • 2014- Küçük Ağa
  • 2016 – Arka Sokaklar
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler