Ana SayfaKimdirOlcay Yusufoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Olcay Yusufoğlu Kimdir?

Sakarya Fırat dizisinde hayat verdiği Yeter karakteri ile tanıdığımız, günümüzde ise Bizim Hikaye adlı dizide Nihal karakteri ile izlediğimiz Olcay Yusufoğlu Kimdir? Olcay Yusufoğlu Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Olcay Yusufoğlu Nerelidir? Olcay Yusufoğlu Kaç Yaşında? Olcay Yusufoğlu Hangi Burç?

Olcay Yusufoğlu, 1 Ocak 1988 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Olcay Yusufoğlu’nun yaşamının önemli bir kısmı Ankara’da geçmiştir. 28 yaşında olan genç oyuncu Oğlak burcudur.

Olcay Yusufoğlu Kimdir?

Oyuncu Olcay Yusufoğlu, lise son sınıfa kadar İzmir’de eğitim aldı. Konservatuar eğitimini bitirdikten sonra bazı dizilerde rol almaya başladı.

“Es Es” dizisinde hayat verdiği karakterle seyircinin aklına kazınan Olcay Yusufoğlu başarılı bir oyunculuk performansı ortaya çıkarmıştır.

Olcay Yusufoğlu’nun yer aldığı diziler arasında 2007 senesinde rol aldığı “Köprü” dizisi önemli bir yere sahiptir. 2009 senesinde “Es Es” isimli dizide rol alan Olcay Yusufoğlu, 2010 senesinde “Sakarya Fırat”, 2013 senesinde “Fatih Harbiye”, 2014 senesinde ise “Poyraz Karayel” dizisinde rol almıştır.

Olcay Yusufoğlu, en son olarak 2016 senesinde “Cesur Yürek” ismini taşıyan dizide rol almış ve başarılı oyunculuk performansıyla herkesi büyülemiştir. Güzel oyuncu Olcay Yusufoğlu herhangi bir film projesinde rol almamıştır.

Lise son sınıfta Ankara’ya taşınan Olcay Yusufoğlu lisede birçok tiyatroda yer almıştır. Lise eğitimini bitirdikten sonra Ankara Sanat Tiyatrosu’na katılan Olcay Yusufoğlu burada 1 yıl boyunca tiyatro eğitimi almıştır.

Tiyatro eğitiminden sonra konservatuar eğitimi alan genç oyuncu Olcay Yusufoğlu, Anadolu Üniversitesi’nde üniversite eğitimini bitirmiştir.

Olcay Yusufoğlu Dizileri

  • 2017- 2018 Bizim Hikaye / Nihal
  • 2016 Cesur Yürek / Didem
  • 2014-2015 Poyraz Karayel / Doktor
  • 2013-2014 Fatih-Harbiye / Duygu
  • 2013 Umutsuz Ev Kadınları
  • 2009-2001 Sakarya Fırat / Yeter
  • 2009 Es Es / Alaz
  • 2007 Köprü / Gazeteci

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler