Ana SayfaKimdirEzgi Sertel kimdir?

İlgili Postlar

Ezgi Sertel kimdir?

Yaptığı yemek programları ve iştahlı sunumu ile dikkat çekerek kısa zamanda ekranların aranan yüzü haline gelen ünlü sunucu Ezgi Sertel kimdir? Sertel, ne zaman ve nerede dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, meslek hayatında hangi çalışmaları gerçekleştirdi? Ezgi Sertel hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik…

Popüler sunucu Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981 tarihinde Karabük Safranbolu’da dünyaya geldi. Sertel, ilk ve ortaokul ile birlikte lise eğitimini de Safranbolu’da gördü. Ardından, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği’ni kazandı ve 2004 yılında bu bölümden mezun oldu.

Ezgi Sertel ilk ekran deneyimini bir aile dostlarının klibinde rol alarak gerçekleştirdi. Klip sonrasında dizi teklifleri gelmeye başlayınca ‘Tek Türkiye’ isimli dizide rol alarak Zeynep öğretmen isimli karaktere hayat verdi.

Ekran kariyerine program sunuculuğu yaparak devam eden Ezgi Sertel, ilk olarak ‘Ezgi ile Yaz Sabahı’ isimli programı yapmaya başladı. Bu program ile tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline geldi. Giderek popüleritesini arttırmayı başaran ünlü sunucu, ‘Ezgi ile Şifalı Yemekler’ isimli gezi ve yemek programı ve ‘Lezzet Haritası” isimli programı sundu. ‘Lezzet Haritası’ isimli programı hala daha devam etmektedir.

Popüler sunucu Ezgi Sertel, sunumunu yaptığı yemek programlarında gezdiği yerlerdeki insanlar ile olan samimi ve sıcak ilişkileri, bunun yanı sıra tadımını gerçekleştirdiği yemekleri büyük bir iştahla yemesi ile dikkat çekip izleyicilerin gönlünü fethediyor. Sertel, ekranların aranan sunucularından biri.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler