Ana SayfaDizilerDeli Gönül Fatmanur Kimdir? (Tuvana Türkay)

İlgili Postlar

Deli Gönül Fatmanur Kimdir? (Tuvana Türkay)

“Deli Gönül” dizisinin baş rol oyuncusu Fatmanur karakteri kimdir? “Deli Gönül” dizisinde, Fatmanur öğretmen rolünde oynayan Tuvana Türkay kimdir?

Tuvana Türkay; Fox TV’de bu yaz sezonu itibariyle haftaya gösterime girecek olan “Deli Gönül” dizisinde, öğretmen Fatmanur karakterini canlandıracak. Dizinin, tanıtım fragmanında seslendirdiği “Şafak Söktü Yine Sunam Uyanmaz” adlı türküyle; ünlü oyuncunun sesi de en az güzelliği kadar beğenildi.Türkay, sesi ve oyunculuğu ile bu yaz dillerden düşmeyecek gibi görünüyor.

“Deli Gönül” Dizisi Fatmanur-Tuvana Türkay Kimdir?

Tuvana Türkay; “Deli Gönül” dizisinde müzik öğretmeni Fatmanur Güzel karakteriyle baş rolde yer alıyor. Müzisyen olarak başladığı kariyerine, öğretmen olarak büyük bir hayalle devam etmiştir. Öğretmen olmasına, babasının baskıcı tavırları da neden olmuştur. Hatay’a öğretmen olarak atanır. Fatmanur; aynı zamanda varlıklı bir ailenin kızını canlandırmaktadır. Okuldaki edebiyat öğretmeni Kadir Hoca’ya (Murat Ünalmış) aşık olan genç, güzel ve yetenekli bir öğretmendir. Fatmanur, aynı zamanda kararlarından asla vazgeçmeyen, inatçı, hayalperest ve neşeli bir insandır. Kadir Hoca’ya aşık olunca, hayatı tüm yönleriyle değişecek ve devamlı engellerle karşılaşacaktır.

Beykent Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun olan Türkay, 1990 doğumludur.  Oyunculuk, diksiyon ve şan dersleri de alan güzel oyuncu küçük yaşlarından beri birçok reklam filminde rol almıştır.

Tuvana Türkay; ilk kez, 2007’de yayınlanan “Cumhur Cemaat” adlı TV dizisiyle tanınan bir yüz olmaya başladı. Fox TV’nin “Yer Gök Aşk” adlı sevilen dizisinde oynadığı Bade karakteriyle, oyunculuk kariyerini yükseltti. Bu kez ise yine aynı TV kanalında yayınlanacak olan “Deli Gönül” dizisindeki Fatmanur karakteriyle bu yıl adından çok söz ettireceğe benziyor.

Tuvana Türkay’ın Rol Aldığı Dizi Filmler

Cumhur Cemaat(2007), Ayrılık-2(2009-TRT 1-Kevok rolünde), Nakş-ı Dil Sultan-Esir Sultan(2010-TRT 1-Nakş-ı Dil Sultan rolünde), Yer Gök Aşk(2010-2012-Fox TV-Bade Palalı rolünde), Kara Para Aşk(2014-ATV-Bahar Çınar rolünde), Oyunbozan (2016-Show TV-Ece rolünde), Deli Gönül(2017-Fatmanur Güzel).

Tuvana Türkay’ın Rol Aldığı Sinema Filmleri

Eksik Sayfalar(2013-Ayşegül), Geym of Bizans(2015-Ayçörek), En Güzeli (2015-Gizem-başrol), Güvercin Uçuverdi(2015-Sema), Olanlar Oldu(2016-Aslı-başrol), Sen Sağ Ben Selamet(2016-Doğa- başrol), Somuncu Baba: Aşkın Sırrı(2016-Necmiye), Bir Nefes Yeter(2017-başrol).

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler