Ana SayfaDizilerEngin Günaydın ve Gülse Birsel tekrar bir arada

İlgili Postlar

Engin Günaydın ve Gülse Birsel tekrar bir arada

‘Avrupa Yakası’ isimli dizide birlikte rol alan ve sergiledikleri müthiş uyum ile izleyicilerin beğenisini kazanan Engin Günaydın ve Gülse Birsel yeniden bir araya geliyor. Burhan Altıntop ve Aslı karakteri ile sevdiğimiz ikili tekrar birlikte. İşte detaylar…

Geçtiğimiz kış aylarında başarılı oyuncular Gülse Birsel ve Engin Günaydın’ın birlikte görüntülenmiş olması ile birlikte ikilinin yeni bir komedi dizisi için bir araya geldikleri dedikoduları almış başını gitmişti. Ancak, bu dedikoduların aslı çıkmamıştı.

Hem senaryosunu yazdığı hem de rol aldığı dizide, Burhan Altıntop karakterini canlandıran Engin Günaydın ile harika bir uyum yakalayan Gülse Birsel’in Günaydın ile birlikte yeniden rol alacağı haberleri izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı.

İkilinin, çıkan dedikodularda olduğu gibi bir komedi dizisinde değil, bir sinema filminde bir araya geleceği konuşuluyor.

Filmin yönetmenliğini ‘Annemin Yarası’ filminden hatırladığımız Ozan Açıktan’ın yapacağı, yapımcılığını ise BKM’nin üstlendiği, projeyi Gülse Birsel’in yazacağı ve başrolü Engin Günaydın’ın oynayacağı öğrenildi. Uzun zamandır ekranlarda görmediğimiz Gülse Birsel ve Engin Günaydın’ın yeniden bir araya gelecek olması heyecan yarattı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler