Ana SayfaDizilerMurat Ünalmış Bu Kez Öğretmen Oldu

İlgili Postlar

Murat Ünalmış Bu Kez Öğretmen Oldu

Yetenekli oyuncu Murat Ünalmış, yeni rolüyle öğretmen oldu. “Deli Gönül” adlı diziyle Murat Ünalmış, edebiyat öğretmeni olarak yakında karşımıza çıkacak.

Murat Ünalmış, TRT 1’de yayınlanan “Sevda Kuşun Kanadında” adlı sevilen diziden sonra ekranlarda epeydir görünmemişti. Yakında, yayınlanacak olan yeni dizisi “Deli Gönül” ile bu kez çok farklı bir karakterle sevenleriyle buluşacak. Fox TV’de başlayacak olan dizinin baş rolünü Tuvana Türkay ile paylaşacak olan Ünalmış; “Mehmet Kadir öğretmen” olarak bu yaz, ekranlarda yer alacak. Ünlü ikili, daha önce yine aynı TV kanalında ekranlara sunulan “Yer Gök Aşk” dizisinde birlikte oynamıştı. Bu sefer ise çekimleri Hatay’da gerçekleştirilen “Deli Gönül” dizisiyle, birbirlerini seven iki öğretmeni canlandıracaklar. Dizi film; eğer beklenilen ilgiyi görürse, yaz sezonundan sonra da devam edecek.

Deli Gönül Dizisinde Kimler Rol Alıyor?

Yakışıklı oyuncu Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın baş rolünde yer aldığı dizide; Ogün Kaptanoğlu, Çiğdem Batur,  İştar Gökseven, Nilgün Karababa, Tarık Özenbaş, Macit Sonkan, Mine Tüfekçioğlu, Barış Yalçın, Yılmaz Şerif gibi oyuncular rol alıyor. “Karagül” dizisinden, “Oğuz Komutan” olarak tanıdığımız Ogün Kaptanoğlu; bu dizide öğretmen rolüyle yer alıyor ve Mehmet Kadir öğretmenin aşkına rakip olacak.

Murat Ünalmış Nasıl Bir Rolde? Dizinin Konusu Ne?

“Deli Gönül” dizisi; Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Kadir öğretmen ve Tuvana Türkay’ın canlandırdığı Fatmanur öğretmenin yaşayacakları olaylar örgüsünden oluşuyor. Dizi, edebiyat öğretmeni Mehmet Kadir’in; sergilediği hayat görüşünü, Hatay’dan İstanbul’a yerleşince karşılaştığı zorlukları, Fatmanur öğretmene karşı duyduğu aşkı, öğrencileri ile olan iletişimini ve maceralarını ekranlara yansıtıyor. Yakında başlayacak olan dizi film, öğrencilerine her konuda yardımcı olmaya çalışan ve onların gelecekte iyi bireyler olmalarını amaçlayan Kadir öğretmenin macera dolu hikayesini işliyor.

Deli Gönül Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Murat Ünalmış için alışılmışın dışındaki yeni rolü, hayranlarınca büyük merak uyandırdı.Çekimleri iki ay süren ve Hatay’da gerçekleştirilen “Deli Gönül” dizisi, 4 Temmuz günü saat 20.00’de Fox TV’de başlayacak. Dizi filmin tanıtım fragmanında; yakışıklı oyuncu, mütevazı duruşuyla öğretmen rolüne yakışmış görünse de asıl ilgi; Tuvana Türkay’ın seslendirdiği “Uyan Sunam” türküsü oldu. Haftaya Salı günü ilk bölümü ekranlara sunulacak olan dizi film, bu yaz sezonunun iddialı dizileri arasında yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler