Ana SayfaKimdirAlp Korkmaz Kimdir?

İlgili Postlar

Alp Korkmaz Kimdir?

Aslen İstanbullu oyuncu, 2 Mart 1981 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da okuduktan sonra, lise eğitimini Çanakkale‘de tamamladı.  Yakışıklı oyuncu, 1,81 boyunda 74 kilodur.

Üniversiteyi okumak için Amerika‘ya gitti. Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde bulunan bir devlet üniversitesi olan “University of South Florida” okulunda Radyo Televizyon bölümünde okurken Türkiye’ye geldi ve CNNTürk’te staj yaptı. Tekrar Amerika’ya dönüp okulunu bitirdi . Mezun olduktan sonra New York‘a oyunculuk eğitimi almaya gitti.New York’un en önemli Broadway müzikal okullarından Neighborhood Playhouse School of Theatre da eğitim aldıktan sonra 2006 yazında Türkiye’ye döndü. Ardından tekrar Amerika’ya dönme kararı aldı ve okulunu bitirdi.

İstanbul’a geleli 1 ay olmadan yapımcı Türker İnanoğlu tarafından keşfedilerek Erler Filmin yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar adlı dizide Ali karakterini canlandırmaya başladı. Keskin Nişancı Komiser Ali karakteri ile kamera karşısına geçen  Alp Korkmaz, başarılı oyunculuğuyla Arka Sokaklar izleyicisinin gözde oyuncusu haline gelmiştir. Melekler ve Kumarbazlar, Laz Vampir Tirakula ve Peri Masalı sinema filmlerinde rol almıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler