Ana SayfaKimdirAhmet Özaslan kimdir?

İlgili Postlar

Ahmet Özaslan kimdir?

En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yılmaz rolü ile karşımıza çıkan Ahmet Özaslan kimdir? Ünlü oyuncu, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi eğitimleri aldı, nasıl oyuncu oldu, hangi projelerde rol aldı? Ahmet Özaslan’ın biyografisi haberimizde…

Ahmet Özaslan, 22 Haziran 1969 yılında dünyaya geldi. Kırklareli doğumlu olan Özaslan, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversiteyi Ankara’da okudu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Oyunculuk bölümünden 1993 yılında mezun oldu.

Mezuniyetinin ardından oyunculuk hayatına başlayan Ahmet Özaslan, oyunculuğa ilk adımını 2002 yılında Aşk Meydan Savaşı dizisinde rol alarak atmıştır.

Ünlü oyuncu Ahmet Özaslan, 2013 yılında rol aldığı Uzun Yol filmi ile 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’nde En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı.

Ahmet Özaslan, son olarak ATV ekranlarının iddialı dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yılmaz karakterine hayat vererek rol aldı. Ünlü oyuncu dizinin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümlerinden birinde, senaryo gereği vurularak hayatını kaybetti ve diziden ayrıldı.


Bugün Doğan Ünlüler

Ahmet Özaslan’ın rol aldığı projeler:

Sevimli Tehlikeli (Selim) Sinema Filmi 2015

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. Sezon TV Dizisi

3. Sezon (Yılmaz) 2017

2. Sezon (Yılmaz) 2016

1. Sezon (Yılmaz) 2015

Uzun Yol (Salih) Sinema Filmi 2013
Nolya Kısa Film 2011

The Pasific (Toby Moore Seslendirme) TV Dizisi 2010

Gölgesizler (Reşit) Sinema Filmi 2008

Sahte Prenses (Sedat) TV Dizisi 2006

Bir İstanbul Masalı (Teoman Arhan ) TV Dizisi (2003) 2003

Aşk Meydan Savaşı (Ömer) TV Dizisi 2002

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler