Ana SayfaKimdirMerve Oflaz kimdir?

İlgili Postlar

Merve Oflaz kimdir?

Arka Sokaklar dizisi oyuncusu Merve Oflaz kimdir? Son dönemin dikkat çekici oyuncuları arasında yer alan Merve Oflaz, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, hangi projelerde yer aldı? Merve Oflaz hakkında merak edilenler haberimizde…

Merve Oflaz, 23 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul’un Beykoz ilçesinde dünyaya geldi. Çocukluğu beş yaşına kadar doğduğu ilçeden geçen Oflaz, sonrasında ailesi ile birlikte Çengelköy’e taşındı. Nursen Fuat Özdayı İlk Öğretim Okulu’nda okudu. Aktif bir çocuk olan Merve Oflaz, spor,dans, tenis,yüzme,voleybol ve tiyatro gibi aktivitelerle uğraştı. Bunun yanı sıra okulun voleybol takımında yer aldı.

Merve Oflaz, liseden mezun olduktan sonra, Oto Show ve Boatr gibi işlerde çalıştı. Üniversitede İngilizce öğretmenliği okumak istedi, hatta bunun için dershaneye bile gitti. Ancak, istediği bölümü kazanamadı. Bununla birlikte, Dalyan Kulüp’te tenis ve yüzme antrenörlüğü yapmaya başladı. Üniversite hayalinden vazgeçmeyen Merve Oflaz, 2008 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek okulunu kazandı. Üniversiteye devam ederken, 2008 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Var Mısın Yok Musun isimli yarışmaya katıldı. Yarışmada üç ay kalan Oflaz, 80 bin lira kazandı.

Ekranlarda boy göstermeye başlayan Merve Oflaz, 2010 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Yarışmada üstün performans gösteren Oflaz, yarışmanın ilk kadın Survivor şampiyonu olmayı başardı. Survivor’dan sonra adeta yıldızı parladı ve oyuncu olmaya karar verdi.

Merve Oflaz, ilk oyunculuk deneyimini o dönemin en çok ses getiren dizilerinden olan Show TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl isimli dizide rol alarak yaşadı. Bu dizide, Ayşe Hatun rolünü üstlendi. Diziden ayrılması, senaryo gereği oldu. Sonrasında oyunculuk yapmaya devam eden Merve Oflaz, şimdilerde Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri alan Arka Sokaklar dizisinde rol alıyor.

Yaptığı bir açıklamada, Arka Sokaklar dizisinde rol alması hakkında konuşan Merve Oflaz, “Haftada 6 gün çekim yapıyoruz. 6 günün hepsinde sahnem var. Bir gün de repo (izin günü). 12 yıldır var olan bir dizi. İnsanlar artık evlerinden biri gibi görüyor dizideki karakterleri. Özgür (Ozan) abiyi, Şevket (Çoruh) abiyi gerçekten polis zannediyorlar. Böyle oturmuş bir kadro içine dahil olmak zor bir şeydi benim için. ‘Acaba nasıl olur, severler mi, sevmezler mi, ben yapabilir miyim?’ diye düşünüp duruyordum.” demişti.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler