Ana SayfaKimdirMelisa Şalgam Kimdir?

İlgili Postlar

Melisa Şalgam Kimdir?

Arka Sokaklar dizisi ile yıldızı parlayan Oyuncu Melisa Şalgam, televizyon dünyasının güzel oyuncuları arasında yer almaktadır. Melisa Şalgam Kimdir? Başak Atıcı Nerelidir? Başak Atıcı Kaç Yaşındadır? Başak Atıcı Hangi burç? Melisa Şalgam Biyografisi ve hakkında merak edilenler herşey Haberimizden okuyabilirsiniz..


Bugün Doğan Ünlüler

Melisa Şalgam Nerelidir? Melisa Şalgam Kaç Yaşındadır? Melisa Şalgam Hangi burç?

01 Ocak 1996 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Melisa Şalgam, şu an 22 yaşındadır. Samsun’da dünyaya gelen başarılı oyuncu aslen de Samsunludur. Oğlak burcu olan Melisa Şalgam, burcunun tüm özelliklerini taşıdığı bilinmektedir. Ayrıca tiyatro ve oyunculuk eğitimleride alarak kendini geliştirmeye adamış olan güzel oyuncu,  İstanbul Beykent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin, Oyunculuk bölümünü de tamamlamıştır.

Melisa Şalgam Kimdir?

2001 yılında  ailesiyle beraber Antalya’ya yerleşen güzel oyuncu Melisa Şalgam, İlköğretim ve Lise eğitimini Antalya’da bitirmiştir. On parmağında on marifet olduğu bilinen başarılı oyuncu aynı zamanda şan, solfej, piyano eğitimlerini de tamamladığı bilinmektedir.

Melisa Şalgam’ın Rol Aldığı Yapıtlar;

  • Benim Adım Feridun – Sinema- Çisem Rolü
  • Firardayız – Sinema
  • Arka Sokaklar Dizisi – Asiye Rolü
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler