Ana SayfaKimdirKendall Jenner Kimdir?

İlgili Postlar

Kendall Jenner Kimdir?

Amerikalı Model, dünyaca ünlü Kardashian’ların üvey kardeşi olan Kendall Jenner Kimdir? Kendall Jenner Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Kendall Jenner Nerelidir? Kendall Jenner Kaç Yaşında? Kendall Jenner Hangi Burçtur?

Kendall Jenner, 3 Kasım 1995 tarihinde Los Angeles, Kaliforniya, ABD’de Kris Jenner, Caitlyn Jenner çiftinin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Tam ismi Kendall Nicole Jenner’dır. 23 yaşında olan model Akrep burcudur.

Kendall Jenner Kimdir?

Annesi tarafından model Kim Kardashian’ın üvey kaerdeşi olmaktadır. Babası Bruce Jenner sonradan cinsiyet değiştirerek Caitlyn Jenner ismini aldı. Kylie Jenner isminde bir kız kardeşi vardır. Anne tarafından 4, baba tarafından 4 üvey kardeşi bulunmakta. Sierra Canyon Okulunda eğitim aldıktan sonra 2014 senesinde mezun oldu.

13 yaşında modellik yapmaya başladı. 14 yaşında «Wilhelmina Models» modellik ajansı ile imza attı. OK!, Teen Vogue,Seventeen dergileri için fotoğraf çekimleri gerçekleştirdi. 2011 senesinde kız kardeşi Kylie ile beraber Seventeen dergisi tarafından ‘Stil Elçileri’ olarak seçildi. 2011 senesinde , «Bayan Vogue» kapağında yer aldı. 2012 senesinde ise Teen Vogue dergisine kapak kızı oldu.

Kendall Jenner, üvey ablası ile beraber “Keeping Up with the Kardashians” ismindeki televizyon programı ile yaptığı modellik ve girişimcilik çalışmalarıyla adını duyurmuştur.

Kendall Jenner ve kız kardeşi Kylie Jenner moda tasarımına atılarak, tüm Amerika Birleşik Devletlerinde satılan bir «Kendall & Kylie» giyim markası zincirine sahip oldular. Kardeşi Kylie Jenner ile birlikte “Pacsun” ismi altında bir giyim firması kurdular. 2015 senesinde Harper’s Bazaar,GQ ve Marie Claire dergilerinin kapağında yer alan Kendall Calvin Klein markasının yeni yüzü oldu.

2015 senesinin Haziran ayında Antalya’da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Showiçin Türkiye’ye geldi.

Kardeşi Kylie ile beraber bir de kitap yazdılar.

Kendall Jenner, 2018 Victoria’s Secret melekleri arasındadır.

Filmleri ve Dizileri :

2015 – I Am Cait (TV dizisi)
2014 – Ridiculousness (TV dizisi)
2013 – The High Fructose Adventures of Annoying Orange (Çilek)(TV dizisi)
2013 – Shakesparagus Speare (seslendirme)(TV dizisi)
2012 – Hawaii Five-0 (TV dizisi)
2011 – Khloé & Lamar (TV dizisi)
2011 – Kourtney and Kim Take New York (TV dizisi)
2009 – Kourtney and Khloé Take Miami (TV dizisi)
2008 – E! True Hollywood Story (TV dizisi)
2007 – Keeping Up with the Kardashians (TV dizisi)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler