Ana SayfaKimdirAsia Valente Kimdir?

İlgili Postlar

Asia Valente Kimdir?

Asia Valente Kimdir Geçtiğimiz gün 70. Cannes Film Festivali için Fransa’ya giden Hakan Sabancı, burada da boş durmadı. Katıldığı bir partide İtalyan playboy yıldızı Asia Valente ile tanışan Sabancı, güzel modelle kısa sürede samimiyeti ilerletti. Sarışın modelle gece boyunca dans edip eğlenen Hakan Sabancı, ertesi gün de Asia Valente ile yat gezisi yapmıştı. Peki ünlü model Asia Valente Kimdir? İşte detaylar…

Hakan Sabancı kimdir?


Bugün Doğan Ünlüler

Asia Valente aslen nereli? Asia Valente şuan kaç yaşında? Asia Valente hangi burç?

Asia Valente aslen italyandır ve oğlak burcudur.

Hakan Sabancı’nın Eski Sevgilileri

Asia Valente Kimdir?

İtalyan playboy yıldızıyla VIP minibüsüne atlayan çapkın işadamı, oradan da lüks bir tekneyle Monaco’ya geçti. Sabancı, Valente ile geçirdiği keyifli saatleri sosyal medyada paylaşmaktan kaçınırken ünlü işadamının yaptığı kaçamak, sarışın güzelin paylaşımlarıyla ortaya çıktı. İtalyan playboy yıldızının Hakan Sabancı ile çektiği kareleri instagram’da paylaştığını görenler, “Hakan, çapkınlıkta” dedirtti. Son zamanlarda magazin dünyasında adını sıklıkla duyduğumuz zengin iş adamı Hakan Sabancı’yı, festivalde samimi olduğu İtalyan güzelin paylaşımları ele verdi.

Instagram’da 214 bin takipçisi olan Asia Valente cesur paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Zaman zaman çıplak pozlarıyla da gündeme gelen model Hakan Sabancı ile olan fotoğraflarını ise hikaye bölümünden paylaşması ile dikkat çekmişti. Bu olay gündeme bomba gibi düşmüştü.

İtalyan model Asia Valente, güzelliği ile dikkat çeken ünlülerden. Geçtiğimiz günlerde Cannes’a giden Sabancı, burada Asia Valente isimli bir modelle yakınlaştı. Valente, Sabancı ile çekilmiş samimi fotoğraflarını Instagram’da takipçileriyle paylaştı. Sarışın model, Sabancı’nın VIP aracında cesur pozlar da verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler