Ana SayfaKimdirTuğçe Karabayır Kimdir?

İlgili Postlar

Tuğçe Karabayır Kimdir?

Güldür Güldür adlı komedi programında yer almaya başlayan Tuğçe Karabayır kimdir, hangi projelerde yer aldığına dair aranan isimler arasında.


Bugün Doğan Ünlüler

Tuğçe Karabayır aslen nereli?  Tuğçe Karabayır şuan kaç yaşında?  Tuğçe Karabayır hangi burç?

Tuğçe Karabayır aslen Erzurumludur. 30 yaşında veoğlak burcudur.

Tuğçe Karabayır kimdir?

Şükran adlı karakteri canlandıracağı öğrenilen Tuğçe Karabayır, Türkiye’nin sevilen programlarından birisi olan Güldür Güldür ile bir yıl boyunca ekrana gelecek. Oyuncunun başarılı bir performans sergilemesi kısa süre içerisinde merak edilmesini sağlarken, oyunculuk alanında yeni olan isim, büyük bir beğeni topladı.

Güldür Güldür Show Hangi Kanalda Ne Zaman Başlıyor?

Tuğçe Karabayır Kimdir, İlk Projesi Hangisi?

Erzurumlu Tuğçe Karabayır, daha çok Şükran olarak biliniyor. 29 yaşındaki oyuncu, Kuşadası’nda doğdu. Oyuncunun ekranlarla ilk tanışması ise Komedi Türkiye oldu. Yarışmayı katıldığı dönemde birinci olarak tamamlayan Tuğçe Karabayır, böylece oyunculuk alanında da kendini gösterme fırsatı buldu. Oyuncunun önemli projeleri arasında Küçük Esnaf filmi yer alırken, birincilik ile birlikte pek çok farklı yapım ve projeden teklif almaya başladı. 2017 yılı itibari ile Güldür Güldür Show ekibine dahil olan Tuğçe Karabayır, ilk bölümler itibari ile komedi programında başarılı bir performans sergileyerek büyük bir beğeni topladı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler