Ana SayfaKimdirSerenay Aktaş kimdir?

İlgili Postlar

Serenay Aktaş kimdir?

Ünlü oyuncu Serenay Aktaş kimdir? Acun Ilıcalının kanalı Tv8’de yayınlanan eğlence programı Survivor’ın 2014 sezonuna katılarak adını geniş kitlelere duyuran Serenay Aktaş kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Serenay Aktaş nerede doğdu? Serenay Aktaş aslen nereli?

Oyuncu Serenay Aktaş İstanbul da doğdu ve aslen İstanbulludur.

İstanbullu ünlüler

Serenay Aktaş şuan kaç yaşında? Serenay Aktaş hangi burç?

Serenay Aktaş şuan 25 yaşında ve Terazi burcu.

Serenay Aktaş Kimdir?

Sporcu kimliği ile tanınan Serenay Aktaşın futbol kariyeri ve özel hayatı ile ilgili merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. Futbolun yanı sıra oyunculuk alanında da yeteneğini kanıtlayan Serenay Aktaş, 1 Ekim 1993 tarihinde İstanbul, Bakırköy’de dünyaya geldi.

Babası sinema makinisti, annesi ise aşçıdır. Tiyatro ile henüz okul çağlarında tanıştı ancak daha sonra futbola yöneldi.

Çocukluğunda futbolcu olup, yurt dışına transfer edilmenin hayalini kuran Serenay Aktaş, ailesinin ısrarı üzerine bir süre futbola ara verdi. 15 yaşında Zeytinburnuspor‘un kadın futbol takımında lisanslı olarak futbola başladı.

Burada iki sezon oynadı. İki sezon Fatih Vatan Lisesi’nde futbol oynadı. Daha sonra Antalyaspor’da kadın futbol takımında görev yaptı.

Serenay Aktaş biyografisi

Bir ajans sahibinin sosyal medyada fotoğraflarını görmesi ile hayatı tamamen değişti. Sportif fiziği ve güzelliği ile kısa sürede birçok ajansın dikkatini çekmeyi başardı. Futbolun yanı sıra oyunculuk alanında da çalışmalara başlayan Serenay Aktaş, ilk olarak 2010 yılında ekranlara gelen Kanıt isimli dizide rol aldı.

Oyunculukta göstermiş olduğu performansı ile beğeni kazanan Aktaş, daha sonra Umut Yolcuları, Türk Malı, Alemin Kralı, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti gibi popüler dizilerde önemli rollerde oynadı.

Dizi ve filmlerin yanı sıra birçok markanın reklam filminde de rol aldı. The Actors Studio’dan Al Pacino‘nun oyuncu koçu Tom Brangle tarafından kamera önü oyunculuğu üzerine düzenlenen üç gün süren work shop’a katıldı. 2011 yılında yayın hayatına başlayan ve yaklaşık 4 sezon boyunca ekranlara gelen Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun karakteri ile izleyici karşısına çıktı.

Dizide Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Merve Boluğur  ve Mehmet Günsür gibi ünlü isimler ile birlikte oynadı.

2014 yılının ilk aylarında gösterime giren “Çılgın Dershane 3” isimli sinema filminde Duygu Çetinkaya, Pahan Yılmazel, Boğaç Aksoy, ve Okan Karacan ile başrollerde yer aldı. Serenay Aktaş, 2014 yılında yapılan Survivor All Star yarışmasında boy gösterdi.

Survivor Serenay Aktaş imaj değiştirdi, görenler tanıyamıyor!

Serenay Aktaş Filmleri

  • 2017- Meryem
  • 2014 – Çılgın Dershane 3 (Sinema Filmi)
  • 2013 – Bir Varmış Bir Yokmuş (Ece Hanım Konağı)(Sinema Filmi)
  • 2012 – 2013 – Muhteşem Yüzyıl (3. V3 4. Sezon) (dizi)
  • 2011 – Arka Sıradakiler (dizi)
  • 2011 – Şüphe (dizi)
  • 2011 – Kalbim Seni Seçti(dizi)
  • 2011 – Yahşi Cazibe(dizi)
  • 2011 – Alemin Kralı (dizi)
  • 2010 – Türk Malı (dizi)
  • 2010 – Umut yolcuları (dizi)
  • 2010 – Kanıt (dizi)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler