Ana SayfaÜnlülerSurvivor Serenay Aktaş imaj değiştirdi, görenler tanıyamıyor!

İlgili Postlar

Survivor Serenay Aktaş imaj değiştirdi, görenler tanıyamıyor!

Survivor Serenay Aktaş imaj değiştirdi, görenler tanıyamıyor! Eski Survivor yarışmacısı Serenay Aktaş, imajını değiştirdi. Eski halinden eser kalmayan Aktaş’ı görenler gözlerine inanamadı. Serenay Aktaş’ın eski halinden eser kalmadı. Serenay Aktaş’ın yeni imajı haberimizde…

Serenay Aktaş ve Kenan Acar Aşk Tatilinde

Survivor Serenay Aktaş imaj değiştirdi

Ekranların her yıl fenomen olan yarışma programı Survivor’ın 2015 yılı sezonunda yarışan, başarılı performansı ile rakipleri arasında dikkat çeken, yarışmanın en hırslı ve başarılı isimlerinden biri olan Serenay Aktaş, imajını değiştirdi.

Serenay Aktaş kimdir?

Survivor Serenay Aktaş yeni imajı ile beğenildi mi?

Yıllardır uzun saçları ile görmeye alışık olduğumuz Serenay Aktaş, saçlarını kestirdi. Yeni imajı ile adeta bambaşka biri haline gelen Serenay Aktaş, tanınmakta zorlandı. Serenay Aktaş, doğum gününde ortaya çıktı. Yeni imajı ile dikkat çeken Aktaş, herkesten tam not aldı. Saçlarını doğum gününe özel kestirdiğini ifade eden Serenay Aktaş, “Yeni yaşıma yeni imajla girmek istedim, 15 yıl sonra saçlarımı kestim. İlk kesildiği sırada resmen ağladım.” diye konuştu.

İşte Serenay Aktaş’ın yeni imajı

Survivor Serenay Aktaş imaj
Survivor Serenay Aktaş imaj

Serenay Aktaş, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında gerçekleşen Survivor yarışmasının 2015 yılı sezonunda yarışmacı olarak yer almıştı. Yarışmanın ardından dizi oyunculuğu ile yoluna devam ediyor. Şimdilerde, Meryem dizisinde birlikte rol aldığı ve kısa sürede arkadaşlığının aşka dönüştüğü Kenan Acar ile birlikte.

Survivor Serenay Aktaş imajını değiştirdi, görenler tanıyamıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler