Ana SayfaÜnlülerSpiker Buket Aydın trafik kazası geçirdi.!!!

İlgili Postlar

Spiker Buket Aydın trafik kazası geçirdi.!!!

Kanal D Ana haberin başarılı spikeri Buket Aydın trafik kazası geçirdi. Spiker Buket Aydın’ın kaza sonrası durumu hakkındaki bilgiler Haberimizde..

Kanal D Ana haberin Başarılı Spiker Buket Aydın trafik kazası geçirdi.!!!

Spiker Buket Aydın’ın meydana gelen kazada omuriliğinin zedelendiğini ve şu an evde dinlendiğini öğrenildi.Ünlü spiker Buket Aydın’ın, durumunun iyi gi ttiğini ve bu hafta içinde yeniden ekranlara döneceğini öğrenildi.

Yerine Bir Süre Spiker Merve Dinçkol Geçeceği Öğrenildi!

Kanal D Ana haber Spikeri Buket Aydın’ın durumu düzelene kadar yerine hafta sonu haberlerini sunan Spiker Merve Dinçkol’un geçmesi bekleniyor. Ahmet Hakan’ın  Kanal DAna Haberi bırakmasının ardından NTV’den Kanal D’ye transfer olan tecrübeli sunucu Buket Aydın, Mayıs ayından beri Kanal D Ana Haber’de televizyon izleyicisi ile buluşuyordu.

Ünlü spiker Buket Aydın trafik kazası geçirdi

Buket Aydın’ın Kariyeri;

1985 yılında doğan 33 yaşındaki Buket Aydın, Bursa doğumlu. İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirdikten sonra aynı okulda ve aynı bölüme yüksek lisans yapan Buket Aydın, Yüksek lisansın ardından sunuculuk ve spikerlik eğitimi aldı ve spikerlik hayatına başlamış oldu.

Buket Aydın eğitimini tamamladıktan sonra özel bir radyoda spiker olarak çalışmaya başladı. Bir senelik radyo serüveninin ardından spor programlarında sıkça gördüğümüz kadın spikerler arasına katılarak Kanaltürk’ün spor bültenlerini sunmaya başlayan Buket Aydın, Kanaltürk’ün hafta sonu haber bültenlerini de sunmaya başladı ve buradan da TRT Türk’e geçiş yaptı.

On Parmağında On Marifeti Var!

2011 yılında NTV’ye geçerek haber kuşaklarında sunuculuk yapmaya başlayan Ünlü spiker Buket Aydın, NTV’de hafta içi gece saatlerinde başlayan Gece Bülteni Kuşağı’nı sundu ve Son olarak  NTV’den sonra Ahmet Hakan’ın yerine Kanal D Ana Haber Bülteni spikerliğine getirildi. 2013 yılından beri Erce Baykal’la evli. On parmağında on marifeti olan Buket Aydın, spikerliğin yanında aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak görev yapıyor.

buket aydın ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler