Ana SayfaÜnlülerCicişlerden Esra: Hülya Avşar benim selülitli halim

İlgili Postlar

Cicişlerden Esra: Hülya Avşar benim selülitli halim

Cicişlerden Esra: Hülya Avşar benim selülitli halim. Kamuoyunda Ciciş kardeşler olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, konuk olarak katıldığı programda bomba açıklamalara imza attı. Özellikle, Esra Ersoy’un Hülya Avşar hakkında söyledikleri dikkat çekti. Esra Ersoy, kendini Hülya Avşar’a benzeterek, “Benim selülitli halim” dedi. Detaylar haberimizde…

Cicişlerin derin yırtmaçlı barış pozu nefes kesti

Ciciş kardeşlerden samimi açıklamalar

Kamuoyunun Ciciş kardeşler olarak tanıdığı, Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, bugün teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa isimli programa konuk olarak katıldı. Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’ya samimi açıklamalarda bulunan Ciciş kardeşler, geçtiğimiz günlerde ettikleri kavga ve haklarında çıkan haberler ile ilgili konuşan Ceyda Ersoy, “Öyle yerde sürüklenme diye bir şey yok. Esra kendisi yere düştü. Biz zaten kavga etmeyiz, aramızda asla kıskançlık yok.” diye konuştu.

Ciciş Kardeşler’den Ceyda Ersoy kimdir?

Telefonu camdan attı

Geçtiğimiz günlerde yaşana otomobilde kavga etme ve cep telefonunu atma olayını anlatan Esra Ersoy, “Camdan önce yanlışlıkla kendi telefonumu atmışım. Sonra ‘Aa ben yanlış telefonu attım’ diyerek Ceyda’nın da telefonunu camdan attım. Benim telefonumu geri verdiler. Onun telefonu kayboldu.” dedi.

Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy kimdir?

Bak gerçekten sizi seviştiririm

Nasıl keşfedildiklerini anlatan Esra Ersoy, “Dışarı çıktığımızda kendimizi ünlü olarak görmüyoruz. Fatih Aksoy bizi keşfetti. Fatih Ersoy bana ‘Seni doktorlar dizisine mi koysam?’ dedi. Ben de ‘İlk rolümde doktor önlüğü mü giyeceğim?’ dedim. Faruk Peker’in metresi rolündeydim. Kartal Tibet yakınlaşma sahnelerinde utandığımda, ‘Bak gerçekten sizi seviştiririm’ demişti. Bizden sonra çıkanlar bizi örnek alarak daha akıllıca davranıyorlar.” diye konuştu.

Hülya Avşar benim selülitli versiyonum

Sözlerine, Hülya Avşar’a göndermede bulunarak devam eden Esra Ersoy, Hülya Avşar’ın yağmurlu havaya aldırmadan tenis oynadığı” haberiyle ilgili olarak, “Bu kadın da benim kafamdan. Hülya Avşar, benim selülitli versiyonum. Hülya Avşar’a da sabah kuşağına program vermiyorlar tıpkı benim gibi. Hülya Avşar da kadınlara hitap etmiyor, ben de etmiyorum. Şu anda yeni bir Hülya Avşar yok herhalde, ben olurdum o” dedi.

Hülya Avşar kimdir?

Kerimcan’ı tanımıyorduk

Kerimcan Durmaz ile kavga ettikleri iddiaları ile ilgili de konuşan Esra Ersoy, “Kerimcan’ı tanımıyorduk, Hakan ve Caner’i tanıyorduk. Kerimcan onlara,’Cicişlere söyleyin benim engelimi kaldırsınlar’ demiş. Kerimcan’ı biz engellemişiz yemekte karşılaştık. ‘Beni engellemişşiniz’ dedi. Onun ünlü olduğunu gördüğümde kaldırdım engelini.” dedi.

Biz hep televizyondan iş bekledik

Konuma tarzları ile de sık sık eleştirilen Cicişlerden Ceyda Ersoy, “Aslında keşke numara yapsaydık. Biz normalde de böyle konuşuyoruz. Mersin’in yarısı bizim ailemizin ama biz kendimiz para kazanıp bir şeyler yapmak istiyoruz. Ne boş hayatımız var aslında. Gece keşke bir şov yapsam. Biz internet çıkışlı değiliz, televizyon çıkışlıyız. Dj’lik bizim mesleğimiz değil. Biz hep televizyondan iş bekledik.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler