Ana SayfaKimdirLara Surol Kimdir?

İlgili Postlar

Lara Surol Kimdir?

Hakan Sabancı‘nın eski sevgilisi Lara Surol kimdir, ne iş yapar? Lara Suro’nın projeleri neler? Hepsi ve daha fazlası Lara Surol kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Lara Surol Nerede Doğdu? Lara Suro şuan kaç yaşında? Lara Suro hangi burç?

Lara Surol aslen Eskişehirlidir. Lara Suro şuan 33 yaşında ve oğlak burcudur.

Lara Surol Kimdir?

6 Ocak 1985  Eskişehir’de doğmuştur. Lara Surol Profesyonel modellik yapmaktadır ve bir kızı var. Milli futbolcu Burak Yılmaz, eski Beşiktaşlı İtalyan futbolcu Ferrari ve basketbolcu Kaya Peker ile bir dönem adı anılmıştır. Bunların dışında Hakan Sabancı ve Ceyda Ateş’in eski sevgilisi Salih Kaya ile de görüntülenen Lara Surol ilişki defteri oldukça kalabalıktır.

Türkiye’nin en çok iş yapan mankenlerinden Lara Surol, meslekte yedi yılı geride bıraktı. Başından bir evlilik geçen kız çocuğu annesi olan Lara, kendisini güzel ve seksi değil, çok akıllı bulduğunu söylüyor.

Hakan Sabancı Kimdir?

Malta’da düzenlenen 49 ülkenin katılımıyla gerçekleşen Miss Bikini Of The World’da ikinci oldu. Bu yarışma yurt dışı piyasada tanınmasını sağladı. İngiltere, İtalya ve Fransa’daki ajansların kapılarını açtı. Kompleksleri olmayan bir manken. Yurt dışındaki no name modacıların defilelerinde boy gösterme şansı oldu. Moskova Moda Günleri’ne de iki yıl üst üste katıldı.

Her gün üç saat spor yapan manken, formunu spor yapmaya borçlu. Thai Box ve Kick Box gibi sporlarla ilgileniyor. Dövüşmek yerine kum torbasıyla antrenman yapmayı tercih ediyor. Özellikle kadın hayranları formumu ve cildinin güzelliğini soruyorlar. Cildi için kil maskesi uyguladığını, formda kalmak için ise düzenli spor yaptığını söylüyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler