Ana SayfaKimdirEbru Baki Kimdir?

İlgili Postlar

Ebru Baki Kimdir?

Ebru Baki Kimdir? Ekranların tanınan yüzü başarılı Sunucu hakkında ki merak edilen her şey tüm detayları ile Ebru Baki Kimdir? haberi ile sizlerle..
Bugün Doğan Ünlüler

Ebru Baki Aslen Nereli? Ebru Baki Şuan Kaç Yaşında? Ebru Baki Hangi Burç?

Güzel muhabir Ebru Baki 14 Aralık 1975 yılında doğmuştur ve aslen İstanbulludur Şuanda 43 yaşında olan gazeteci yay burcudur.

Ebru Baki Kimdir?

Ebru Baki 01.01.1975 yılında İstanbul’da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan güzel sunucu, üniversite eğitimine devam edip bir yandan da Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi’nde staj yapmaya başlamıştır. Okul ve iş hayatını birlikte yürüten Ebru Baki, Üniversiteyi ise büyük bir başarı ile bölüm ve okul birincisi olarak tamamlamıştır. Öğrenciyken Cumhuriyet Dergi sinde yayınlanan dizi haber ve fotoğrafları bir çok  ödüle layık görülmüştür. Bu ödüller  Ebru Baki için yurtdışı kurs eğitim imkanlarını da beraberinde getirmiştir. Lise yıllarından itibaren çeşitli dönemlerde eğitim almak için yurtdışında bulunmuş ve öğrenci değişim programları sayesinde çeşitli burslardan yararlanmıştır. İletişim Fakültesi’nden sonra ise Marmara Üniversitesi İDBF Uluslararası İktisat Bölümü’ne devam eden Ebru Baki böylece Hürriyet Gazetesi’nde stajyerlikten muhabirliğe uzanan 7 yıllık bir süreci geçirmiştir. Hürriyet’ten sonra ise televizyon macerası başlayan sunucu  CNN TÜRK’te ekonomi haberleri ile ekranlara gelmiştir. Bir yandan da muhabirliğe devam ederek, 2001-2014 yılları arasında CNN TÜRK‘te ekonomi programları hazırlayan sunucu bunun yanı sıra  editörlükte yapmıştır. 2014 yılında Azim ve Çalışmalarının meyvesini Ekonomi Haber Müdürü olarak almıştır. Çok geçmeden Ebru Baki  CNN TÜRK Ekonomi Müdürlüğüne atanmıştır. Baki, hafta içi her gün CNN TÜRK’te ekrana gelen “Parametre” programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler