Ana SayfaKimdirUğur Aslan kimdir?

İlgili Postlar

Uğur Aslan kimdir?

Kara Sevda dizisinde tanınırlığı artan Uğur Aslan kimdir? Uğur Aslan hakkında bilinmeyenler merak edilenler Uğur Aslan kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Uğur Aslan aslen nereli? Uğur Aslan şuan kaç yaşında? Uğur Aslan hangi burç?

Uğur Aslan aslen Hataylıdır. Uğur Aslan şuan 46 yaşında ve kova burcudur.

Uğur Aslan kimdir?

Pekçok dizi de yer alan Uğur Aslan, Yer Gök Aşk dizisi ile tanınmış ardından Karadayı ve Kara Sevda dizilerinde ün kazanmayı başarmıştır.09 Şubat 1972 yılında dünyaya gelen Uğur Aslan  Hataylıdır. 2018 yılı itibari ile 46 yaşındadır. Bugünlerde Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Siyah Beyaz Aşk dizisinin genç ve karizmatik oyuncusu Uğur Aslan 178 cm boyunda ve 74 kilodur. Uğur Aslan’ın mesleği oyunculuktur. 09 Şubat 1972 tarihinde Hatay şehrinde dünyaya gelen başarılı oyuncu 1987 yılında Hatay’da doğan Uğur Aslan, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Eğitim Fakültesi mezunudur.daha önce rol aldığı Kara Sevda ve Karadayı gibi projelerle izleyicinin karşısına çıkmış ve büyük beğeni toplamıştır.

Uğur Aslan’ın Siayh Beyaz Aşk dizisindeki rolü

Yapımcılığını D Productions ve Lale Eren, Ayşe E. Durmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yasin Uslu’nun oturduğu başarılı dizinin başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay paylaşıyor.
Erkeğin kararmış kalbine, çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer. Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir! Reyting listelerinde üst sıralarda yer almayı başaran dizide genç ve karizmatik oyuncu Uğur Aslan ise Cem karakteri ile karşımıza çıkıyor. Cem Çınar; İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babasını kaybettikten sonra ailenin reisi olmuştur ve bu uğurda hayallerinden vazgeçmiştir. Kardeşi Aslı için canını verir ama babasının ölümüne neden olduğunu düşündüğü ablası Leyla’yı hayatından çıkarmıştır. Başarılı ve korkusuz bir başkomiserdir.

Uğur Aslan’ın özel hayatı

Siyah Beyaz Aşk dizisinin genç ve karizmatik oyuncusu Uğur Aslan bilinen, magazin haberlerine düşmüş ve birlikteliklerini açıklamış sevgilisi vardır.

Siyah Beyaz Aşk oyuncu kadrosu

Uğur Aslan’ın Dizileri

  • Siyah Beyaz Aşk
  • Kara Sevda
  • Karadayı
  • Kayıp
  • Yer Gök Aşk
  • Derdest
  • Aile Reisi

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler