Ana SayfaKimdirEliz Sakuçoğlu kimdir?

İlgili Postlar

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Ekin Mert Daymaz ile ilişkisiyle magazin gündeminde olan Eliz Sakuçoğlu kimdir? Eliz Sakuçoğlu nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Sakuçoğlu ünlü olmadan önce ne yapıyordu ve nasıl ünlü oldu? Eliz Sakuçoğlu, kariyerinde nasıl ilerledi? Tüm detaylar haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Eliz Sakuçoğlu nerede doğdu? Eliz Sakuçoğlu aslen nereli?

eliz sakuçoğlu yaş

Ünlü modacı Eliz Sakuçoğlu Antakya da dünyaya geldi. Eliz Sakuçoğlu aslen Antakyalıdır.

Eliz Sakuçoğlu şuan kaç yaşında? Eliz Sakuçoğlu hangi burç?

Eliz Sakuçoğlu şuan 34 yaşında ve oğlak burcudur.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Eliz Sakuçoğlu, 1984 yılında Antakya’da dünyaya geldi. Şu an 1.68 boyunda 50 kg ağırlığında olan Sakuçoğlu henüz çok küçükken ailesi ile birlikte Almanya’ya göç ettiler. Bu sebeple eğitimini Almanya’da gördü. Almanya’da olduğu sürede bir mağazada kendisine el harçlık çıkarmak için çalışmaya başladı. Ardından tasarımcılık yapmaya başladı.

Bir süre sonra Eliz Sakuçoğlu’nun anne ve babası ayrıldılar. Sakuçoğlu, bu ayrılığının ardından Türkiye’ye dönerek İstanbul’a yerleşti. İstanbul’da Gaye Sökmen Ajansı’na bağlı olarak fotomodellik yapmaya başladı. Eliz Sakuçoğlu bir dönem Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Ardından başrollerinde Hülya Koçyiğit ile Ediz Hun gibi ünlü isimlerin rol aldığı “Asla Unutma” isimli televizyon dizisinde rol alarak televizyon ekranlarında oyunculuk performansı sergilemeye başladı. Bunları yaparken tasarımcılık da elden bırakmadığı şarkıcı Sıla, Ayşe Hatun Önal gibi ünlü isimlerin klip kostümlerini de tasarladı. Eliz Sakuçoğlu, hala daha tasarımcılık işine devam ediyor ve birçok ünlü isimle çalışıyor.

eliz sakuçoğlu yaş

Eliz Sakuçoğlu Özel Hayat?

Eliz Sakuçoğlu, ünlü şarkıcı Murat Boz ile birlikteydi. Çift, 8 yıl boyunca aşk yaşadılar. Ancak geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde yollarını ayırdılar. O dönemde Sakuçoğlu’nun Murat Boz’u bir başkası ile aldattığı yönünde haberler çıkmıştı.

Çiftin aldatma nedeni ile ayrıldıkları iddia ediliyordu. Ancak, ne Murat Boz ne de Eliz Sakuçoğlu bunu doğrulamadı. Hatta Eliz Sakuçoğlu, yaptığı açıklamada “Allah aşkına bir ben mi suçlanıyorum bu ülkede! Almanya’da büyüdüm, 2005’te Türkiye’ye geldim ve öğrendiğim en acı gerçek; bir kadın ve bir erkek severek birbirinden ayrılamıyor, mutlaka altında bir neden aranıyor.

Murat Boz, bir markaysa ikimiz de ona hizmet eden 2 elemandık. Murat, bunca popülaritesine rağmen yüreği hala çok güzel ve mütevazı bir adam. Çok değer verdiğim bir insan ve hep öyle kalacak. Hiçbir kötülüğünü görmedim, her zaman yanımdaydı” diye açıklama yapmıştır.

Modacı Eliz Sakuçoğlu Murat Boz’la ayrıldıktan sonra ismi bir çok ünlü isimle anıldı modacı son olarak 2018 yılının başlarında tanıttığı oyuncu Ekin Mert Doymaz’ birlikteliği vardır.

eliz sakuçoğlu yaş

Eliz Sakuçoğlu’dan yeni aşkı Ekin Mert Daymaz açıklaması

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler