Ana SayfaÜnlülerEliz Sakuçoğlu'dan yeni aşkı Ekin Mert Daymaz açıklaması

İlgili Postlar

Eliz Sakuçoğlu’dan yeni aşkı Ekin Mert Daymaz açıklaması

Eliz Sakuçoğlu’dan yeni aşkı Ekin Mert Daymaz açıklaması geldi. Eliz Sakuçoğlu, geçtiğimiz haftalarda aşk yaşadığı ortaya çıkan Ekin Mert Daymaz hakkında ilk açıklama geldi. Eliz Sakuçoğlu’dan yeni aşkı Ekin Mert Daymaz hakkına neler söyledi? Bu defa aradığı aşkı buldu mu? Aşkları nasıl gidiyor? Detaylar haberimizde…

Ekin Mert Daymaz’dan Eliz Sakuçoğlu açıklaması

Eliz Sakuçoğlu ve Ekin Mert Daymaz aşkı

Ünlü stilist Eliz Sakuçoğlu, aradığı aşkı ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz’da buldu. Geçtiğimiz haftalarda Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşamaya başlayan Eliz Sakuçoğlu, ilk kez ilişkisi hakkında konuştu. Bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektifine yansıyan Sakuçoğlu, ayak üstü sohbet etmeyi tercih etti.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Eliz Sakuçoğlu’dan yeni aşkı Ekin Mert Daymaz açıklaması

Ekin Mert Daymaz ile yaşadığı aşk sorulan Eliz Sakuçoğlu, “Hayatımda her şey çok güzel. Çok mutluyum. Aslında her zaman mutluyum. Bunun için karşı cinse ihtiyaç duymuyorum ama Mert iyi geldi. İyi gelmese devam etmem.” diye konuştu. Aynı zamanda Ekin Mert Daymaz’ı kıskanıp kıskanmadığı sorulan Sakuçoğlu; “Yorumsuzum bu konuda” demekle yetindi.

Ekin Mert Daymaz kimdir?

Eliz Sakuçoğlu nasıl fit kalıyor?

Her zaman fit görüntüsü ile dikkat çeken Eliz Sakuçoğlu, aslında kilo yapacak şeylerle beslendiğini ifade ederek “Kaslı olayım diye çabalamıyorum tam tersi yemek yiyorum. Büyük kavanoz çikolatalı fındık kremasını iki günde bitiren birisiyim. Fast food çok yiyorum. Ama onları yemek için spor yapıyorum. Hayata bir kez geldik canımız ne istiyorsa yiyebiliriz.” dedi.

Hak etmediğim bazı şeyler yaşadım

Bir süre, sosyal medya da dahil olmak üzere sessizliğe gömülen Eliz Sakuçoğlu, konu ile ilgili “Bu bir süreç, hepimiz bir sınavdan geçiyoruz. Hak etmediğim bazı şeyler yaşadım. Hepsi bir tecrübe oldu. Çok üzülmedim. Bundan sonra yoluma o dersleri cebime koyarak yol alıyorum. Geçenlerde bir fotoğraf ekledim hatta.” diye konuştu.

Ekranların yakışıklılığı ve başarılı oyunculuk performansı ile aranan oyuncularından biri haline gelen Ekin Mert Daymaz ve bir dönem Murat Boz ile yaşadığı aşkla tanınan stilist Eliz Sakuçoğlu aşk yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler