Ana SayfaÜnlülerBerkay'dan Arda Turan açıklaması!

İlgili Postlar

Berkay’dan Arda Turan açıklaması!

Berkay’dan Arda Turan açıklaması! Arda Turan’ın burnunu kırdığı Berkay, ünlü futbolcu hakkında açıklama yaptı. Berkay, Arda Turan ve aralarında yaşanan olay hakkında neler söyledi? Detaylar haberimizde…

Yaşar İpek’ten Berkay’a küfürlü destek

Berkay ve Arda Turan kavgası

Salı gecesi ünlü futbolcu Arda Turan ve Berkay arasında Emirgan’daki Gizli Kalsın’da yaşanan tartışma sırasında, Turan’ın kafa attığı Berkay Şahin’in burnu kırıldı. Ünlü şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin özel bir hastaneye gitti. Saatler 05.30’u gösterdiğinde Arda Turan da onların bulunduğu hastaneye giriş yaptı. Ortaya atılan iddiaya göre; ikili arasında tartışma sürerken hastaneye ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç da geldi. Güvenlik görevlileri, hastaneye gelen kişilerin alkollü olduklarını, ayrıca ünlü futbolcunun belindeki kabarıklığı fark etti. Ancak; Arda Turan onlara hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi. Ne var ki tartışma sırasında silah ateş aldı. Mermi fotokopi makinesinden sekip yere isabet etti. Bunun üzerine Arda Turan hastaneden ayrıldı.

Berkay Şahin kimdir?

Berkay’dan Arda Turan açıklaması

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, Kenan Erçetingöz’e yaptığı açıklamada “Bana bir şey olmaz’ diyen Arda Turan gününü görecek. Arda’ya ‘Seninle helalleşirim ama şartım var’ dedim. Şartım kamuoyundan özür dileyeceksin ve sonra seninle baş başa 20 dakika bir odada kalalım, ondan sonra her şeyi silerim’ dedim. Bu konunun peşini bırakmayacağım. Araya girenlerin hepsine selamlarımı gönderiyorum. Bazılarının mafyatik hareketlerle bana bir şey olmaz havalarını da kimseye yedirmem.” diye konuştu.

Arda Turan kimdir?

Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, olayı şöyle anlattı: Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın’ dedi. Ben de ‘Ne diyorsun kendine gel’ dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda’nın kulağına eğilip ‘Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız’ dedi. O anda bana döndü Berkay ‘Hadi eve göndereyim seni’ dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem’i göndereyim ‘konuşacağız erkek erkeğe’ dedikten sonra Arda yumruk attı.

Özlem Katipoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler